Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Yπ. Άμυνας Ρωσίας: ΗΠΑ, Γαλλία, Αγγλία (η τρόικα του πολέμου) ετοιμάζουν νέα χτυπήματα κατά της Συρίας με πρόσχημα τα χημικά - Στην προβοκάτσια των χημικών συμμετέχουν ενεργά οι μυστικές υπηρεσίες της Αγγλίας

Yπ. Άμυνας Ρωσίας: ΗΠΑ, Γαλλία, Αγγλία (η τρόικα του πολέμου) ετοιμάζουν νέα χτυπήματα κατά της Συρίας με πρόσχημα τα χημικά - Στην προβοκάτσια των χημικών συμμετέχουν ενεργά οι μυστικές υπηρεσίες της Αγγλίας

Αποτέλεσμα εικόνας για usa france UK frappent Syria
H τρόικα του πολέμου Γαλλία, ΗΠΑ, Αγγλία προετοιμάζουν μια νέα αεροπορική επίθεση κατά της Συρίας στο πλαίσιο  της χρήσης χημικών όπλων από τις συριακές αρχές ανακοίνωσε το Σάββατο το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας. Η Γαλλία σε συντονισμό με ΗΠΑ, Αγγλία προσανατολίζεται για βομβαρδισμό της Συρίας με πρόσχημα τη χρήση από Δαμασκό χημικών όπλων ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου ο Igor Konachenkov.
«Η εφαρμογή με την ενεργή συμμετοχή των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών αυτής της προβοκάτσιας θα όφειλε ομοίως να γίνει το πλαίσιο ενός αεροπορικού χτυπήματος από ΗΠΑ, Γαλλία, Αγγλία κατά  οικονομικών θέσεων και του κράτους στη Συρία », προειδοποίησε. H προβοκάτσια των χημικών προορίζεται να γίνει στην Jisr al-Shughour αποκάλυψε.
«Γι αυτό το σκοπό, το καταδρομικό The Sullivans του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ με 56 πυραύλους κρουζ έφθασε  εδώ και κάποιες μέρες στον Περσικό Κόλπο. Ένα στρατηγικό βομβαρδιστικό В-1В της αμερικάνικης πολεμικής αεροπορίας με 24 πυραύλους κρουζ αέρος εδάφους  AGM-158 JASSM στάθμευσε στην αεροπορική  βάση Al Oudeid στο Qatar», συνέχισε.Ο Konachenkov διευκρίνισε ότι οι αβάσιμες δηλώσεις των υψηλών εκπροσώπων της τρόικας του πολέμου στις 22 Αυγούστου επιβεβαιώνουν την πρόθεσή τους να ξαναπαντήσουν «με τους όρους τους πιο σκληρούς» στη «χρήση χημικών όπλων» από τη συριακή κυβέρνηση , ήταν οι έμμεσες διακηρύξεις της προετοιμασίας από αυτές τις χώρες μιας νέας επίθεσης κατά της Συρίας.
«Έτσι οι δράσεις των δυτικών χωρών αντίθετα με τις δημόσιες δηλώσεις τους αποσκοπούν στην επιδείνωση εκ νέου της κατάστασης στη Μ Ανατολή και να υπονομεύσουν την ειρηνευτική διαδικασία στη Συρία», συμπεραίνει ο εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού Υπ.Άμυνας.
To Yπ. Εξωτερικών της Ρωσίας αναφέρει ότι έχει υπόψιν της τις δηλώσεις του Μπόλτον για τη Συρία και φαίνεται ότι οι απειλές είναι η γλώσσα της Αμερικής προς το παρόν. Προσθέτει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέδωσαν εκ νέου απειλές στη Συρία αλλά αυτό δεν θα αποτρέψει τη Μόσχα να βοηθήσει τη Δαμασκό να απαλλαγεί από τρομοκράτες.
www.dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Έρχεται άρση μονιμότητας στο δημόσιο; Ο Κασσελάκης ανέφερε για ασαφή αξιολόγηση αποδοτικότητας (Βίντεο

Είχε γίνει ερώτηση για το θέμα σε συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και είχε απαντήσει: Στην ζωή τίποτα δεν είναι μόνιμο” Play Video Μιλώντ...