Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Σαλβίνι: Ρωτήστε τους Έλληνες για το ευρωπαϊκό όνειρο


Ματέο Σαλβίνι

Σαλβίνι: Ρωτήστε τους Έλληνες για το ευρωπαϊκό όνειρο

© AFP 2018 / Marco Bertorello
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Ρωτήστε τους Έλληνες τι έγινε το ευρωπαϊκό όνειρο, είπε χαρακτηριστικά ο Ματέο Σαλβίνι, μιλώντας για τα σχέδια της Λέγκα, εν όψει των ευρωεκλογών. Θέλουμε να δώσουμε νέα ζωή σε ένα πολύ όμορφο όνειρο, το ευρωπαϊκό πρότζεκτ, είπε.
Στην εμπειρία των Ελλήνων παρέπεμψε ο επικεφαλής της Λέγκα, αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εσωτερικών της ΙταλίαςΜατέο Σαλβίνι, μιλώντας για το ευρωπαϊκό όνειρο. 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ANSA, ο Σαλβίνι μίλησε για τα σχέδια του κόμματός του, εν όψει των ευρωεκλογών και μίλησε για αλλαγή «από μέσα». «Να κυλίσει και πάλι αίμα στις φλέβες μιας Ευρώπης που έχει καταστεί σκληρωτική, που για δεκαετίες διοικούνταν από τους ίδιους σχηματισμούς και τα ίδια πρόσωπα», όπως είπε.
«Στόχος μας είναι να εισέλθουμε σε αυτούς τους θεσμούς για να δώσουμε νέα ζωή σε ένα πολύ όμορφο όνειρο, το ευρωπαϊκό πρότζεκτ», τόνισε και συνέχισε: «Ρωτήστε τους Έλληνες, όπως και τους Γάλλους τις τελευταίες ημέρες ή τους Ιταλούς και Ισπανούς ανέργους, σε τι έχει μετατραπεί αυτό το όνειρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Πρώτος βομβαρδισμός του Ισραήλ στην καρδιά της Βηρυτού από την 8η Οκτωβρίου

  ΚΌΣΜΟΣ / Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, 05:54:24 / Τελευταία Ενημέρωση: 10:41 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ εξαπέλυσαν...