Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Οι Ρώσοι δοκιμάζουν το αναβαθμισμένο σύστημα Pantsir-SM (Βίντεο)


Pantsir-ME

Οι Ρώσοι δοκιμάζουν το αναβαθμισμένο σύστημα Pantsir-SM (Βίντεο)

© Φωτογραφία: rostec.ru
ΑΜΥΝΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Οι Ρωσικές Αεροναυτικές Δυνάμεις έχουν δοκιμάσει την αναβαθμισμένη έκδοση του αντιαεροπορικού συστήματος πυραύλων Pantsir-SM, δήλωσε το Σάββατο ο αναπληρωτής διοικητής των δυνάμεων Γιούρι Γκρέκοφ.
«Κατά τη διάρκεια της αεροπορικής εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκαν 54 πρακτικά και θεωρητικά μαθηματά, είχαμε συγκεντρωθεί όλοι για τρεις μέρες, οι οποίες έληξαν με την πρακτική της πυροδότησης, ειδικότερα για το σύστημα Pantsir-SM, που αποτελεί η τελευταία έκδοση του Pantsir,» δήλωσε ο Γκρέκοφ σε ρωσικά ΜΜΕ.
Ένα ξεχωριστό και πολύ σπουδαίο χαρακτηριστικό του Pantsir-SM είναι ένας νέος πολυλειτουργικός σταθμός εντοπισμού με μια σταδιακή συστοιχία κεραιών. Χάρη σε αυτό, το ραντάρ βλέπει στόχους σε μια εμβέλεια μέχρι και 75 χιλιομέτρων.
Έτσι, το εύρος στόχευσης του  Pantsir-SM αυξάνεται στα 40 χιλιόμετρα, διπλάσια από το υπάρχον Pantsir-S1.
Το 2017, ο Γιούρι Μπορίσοφ τότε υφυπουργός Άμυνας της Ρωσίας, δήλωνε ότι το εκσυγχρονισμένο σύστημα πυραύλων Panther-SM και αντιαεροπορικού πυροβόλου όπλου με εκτεταμένη εμβέλεια θα δημιουργηθεί το 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ισραήλ: Οκτώ νεκροί από τρομοκρατική επίθεση ενόπλων στη Γιάφα – Αναφορές για άλλη τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο κοντά στο Τελ Αβίβ

  ΦΩΤΟ REUTERS Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρά ενόπλων τρομοκρατών σήμερα (1/10/24) το απόγευμα στη Γιάφα, στα νότια του Τελ Αβίβ, σύμφωνα...