Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Βρέθηκες από τα βουνά στα βαθιά, έπρεπε να γίνει συμβούλιο πολιτικών αρχηγώνNewsbeast.gr - Συνάντηση Μητσοτάκη-Γεννηματά


Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Φώφη Γεννηματά, 11 Οκτωβρίου 2019

Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Βρέθηκες από τα βουνά στα βαθιά, έπρεπε να γίνει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας
Διάλογο μπροστά στις κάμερες είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Φώφη Γεννηματά κατά την έναρξη της συνάντησής τους, το μεσημέρι της Παρασκευής.
Στο ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ αναφέρθηκε η Φώφη Γεννηματά, στο σύντομο διάλογο που είχε μπροστά στις κάμερες με τον πρωθυπουργό, κατά την έναρξη της συνάντησής τους.
Υποδεχόμενος ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ ρώτησε τι να την κεράσει. «Νεράκι μόνο» απάντησε η Φώφη Γεννηματά.
«Την τελευταία φορά ήσουν πολύ καταβεβλημένη, σήμερα σε βλέπω πολύ καλά», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, αναφερθείς στην προηγούμενη συνάντηση που είχαν, κατά τη διάρκεια της οποίας η γρίπη ταλαιπωρούσε την κ. Γεννηματά.
«Ξεκουραστήκαμε λίγο στις διακοπές. Εσύ από τα βουνά, στα βαθιά πάντως», παρατήρησε η Φώφη Γεννηματά, αναφερθείσα στο ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στο Μέτσοβο πριν την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.
«Έτσι είναι, κατευθείαν. Η παραμονή στα βουνά ήταν δυστυχώς μόνο 3ημερη, αλλά αναζωογονητική», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.
Συνεχίζοντας, η κ. Γεννηματά άφησε αιχμή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη παρατηρώντας ότι πριν φύγει, θα έπρεπε να είχε συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.
«Εγώ είχα προτείνει πριν φύγεις για το ταξίδι, να διαμορφώσουμε μια εθνική γραμμή γιατί η χώρα θα μπορούσε να εκπέμψει ένα μήνυμα ετοιμότητας και αποφασιστικότητας. Δεν το ήθελες. Καλή η ενημέρωση, αλλά επιμένω στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών», είπε.
Χαμογελώντας, ο κ. Μητσοτάκης παρατήρησε ότι η εθνική γραμμή είναι δεδομένη.
«Νομίζω ότι η εθνική γραμμή είναι ούτως σι άλλως δεδομένη, όπως θα διαπιστώσεις μετά τη συζήτησή μας, δεν νομίζω ότι θα έχουμε ουσιαστικές αποκλίσεις», σημείωσε ο πρωθυπουργός, με την κ. Γεννηματά να σχολιάζει ότι «το θέμα είναι οι άλλοι να μην μας θεωρούν δεδομένους, μακάρι να είναι δεδομένη η εθνική γραμμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε 17χρονο έξω από σχολείο στον Διόνυσο

  ΕΛΛΆΔΑ / Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, 10:47:09 / Τελευταία Ενημέρωση: 10:54 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σήμερα το πρωί σε έν...