Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση Μητσοτάκη – Τσίπρα: Οι συμβουλές για το τζετ λαγκ και ο χαλαρός διάλογος on cameraNewpost.gr-Ο χαλαρός διάλογος Μητσοτάκη-Τσίπρα


Συνάντηση Μητσοτάκη - Τσίπρα, Ιανουάριος 2020

Συνάντηση Μητσοτάκη – Τσίπρα: Οι συμβουλές για το τζετ λαγκ και ο χαλαρός διάλογος on camera

Menelaos Myrillas
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας
Με τον Αλέξη Τσίπρα ξεκινάει ο κύκλος των ξεχωριστών συναντήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για το ταξίδι του στις ΗΠΑ, τα ελληνοτουρκικά και την κατάθεση του εκλογικού νόμου.
Πολύ νερό και γυμναστική χρειάζεται για την καταπολέμηση του τζετ λαγκ όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στον σύντομο διάλογο μπροστά στις κάμερες με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο συγκεκριμένος διάλογος ήταν αρκετά χαλαρός με τους δύο άνδρες να μιλούν στον ενικό, και τον κύριο Τσίπρα να ρωτά τον πρωθυπουργό πότε επέστρεψε από τις ΗΠΑ και αν  πρόλαβε να ξεκουραστεί.
Ο κ. Μητσοτάκης του απάντησε ότι επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης, ενώ για το αν ξεκουράστηκε αρκέστηκε να σχολιάσει «συνηθισμένα τα βουνά...».
«Πόσο μείνατε; Τι κάνατε;» ρώτησε στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας με τον πρωθυπουργό να απαντάει: «Δύο ημέρες, τα απολύτως απαραίτητα».
«Να πίνεις πολύ νερό και να κάνεις γυμναστική» συμβούλευσε ακόμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Υπενθυμίζεται ότι με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ξεκινάει ο κύκλος των ξεχωριστών συναντήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για το ταξίδι του στις ΗΠΑ, τα ελληνοτουρκικά και την κατάθεση του εκλογικού νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ρώσος Πρέσβης: Να φύγουν τώρα και οι 1,5 εκατομμύρια Ρώσοι από το Ισραήλ...

Έρχεται το μεγάλο ΜΠΑΜ Ρώσος πρέσβης: «Να φύγουν και οι 1,5 εκ. Ρώσοι από το Ισραήλ πριν είναι πολύ αργά» Μετά την ισραηλινή επίθεση κατά ...