Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Η Ρωσία είναι έτοιμη να ξαναρχίσει τις προμήθειες φυσικού αερίου στη Βουλγαρία, είπε η Μιτροφάνοβα


Η Πρέσβης Mitrofanova ανακοίνωσε την ετοιμότητα της Μόσχας να ξαναρχίσει τις προμήθειες φυσικού αερίου στη Βουλγαρία

Ρώσος Πρέσβης στη Βουλγαρία Eleonora Mitrofanova - RIA Novosti, 1920, 28/07/2022
Πρέσβης της Ρωσίας στη Βουλγαρία Ελεονόρα Μητροφάνοβα. Φωτογραφία αρχείου
Διαβάστε το ria.ru στο
ΜΟΣΧΑ, 28 Ιουλίου - RIA Novosti. Η Μόσχα είναι έτοιμη να αποκαταστήσει τις προμήθειες φυσικού αερίου στη Βουλγαρία εάν το επιθυμεί η Σόφια, η σύμβαση της Gazprom είναι έγκυρη, ελπίζουμε ότι ο πραγματισμός θα επικρατήσει σε αυτό το θέμα, δήλωσε η Ρωσίδα Πρέσβης Ελεονόρα Μιτροφάνοβα .
"Το συμβόλαιο ισχύει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Επομένως, οποιαδήποτε στιγμή η βουλγαρική πλευρά αποφασίσει να πληρώσει σύμφωνα με το σχέδιο που απαιτεί η Gazprom , οι παραδόσεις θα επαναληφθούν... Νομίζω ότι όλα είναι πιθανά, όλα εξαρτώνται απλώς από την πολιτική βούληση και σε ένα σοβαρό μετοχικό πραγματισμό», είπε η Μιτροφάνοβα.
"Ως άνθρωπος που είναι αισιόδοξος στη ζωή, εξακολουθώ να ελπίζω ότι θα επικρατήσει ο πραγματισμός, αν και δεν έχουμε λάβει ακόμη μεγάλα μηνύματα για αυτό", είπε η Mitrofanova στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Rossiya 24, σχολιάζοντας το ρεπορτάζ της ειδικής επιτροπή για τις δραστηριότητες της «Bulgargaz» σε σχέση με την προμήθεια ρωσικού φυσικού αερίου.
Σταθμός συμπίεσης αερίου - RIA Novosti, 1920, 07/08/2022
Ο πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας ανακοίνωσε το τέλος του ρωσικού μονοπωλίου στο φυσικό αέριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

ECDC: Δραματική αύξηση των κρουσμάτων κοκκύτη - 60.000 περιπτώσεις σε 16 μήνες

  Newsroom  Ανανεώθηκε:  Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 14:40 Δραματική είναι η αύξηση των κρουσμάτων κοκκύτη στην Ευρώπη παρά το γεγονός ότι μπορεί...