Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2023 LIVE:

 

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2023 LIVE:

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2023 LIVE: Δήμος Χαλανδρίου

Δήμος Χαλανδρίου – ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ LIVE. Δείτε ποιος βγαίνει δήμαρχος Χαλανδρίου και τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2023 και των Περιφερειακών Εκλογών 2023.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του newsit.gr θα σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλα τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023, από όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας.

Με την ταχύτητα και την εγκυρότητα που σας έχουμε συνηθίσει, το newsit.gr θα σας παρουσιάσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Με συνεχή ροή ειδήσεων αλλά και εκτενή ρεπορτάζ, από τα επιτελεία των υποψηφίων Δημάρχων, θα σας μεταφέρει τον παλμό των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 από όλη τη χώρα.

Υποψήφιοι στις Δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Χαλανδρίου, είναι οι:

ΡΑΣΣΙΑΣ (ΡΩΜΑΣ) ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ
ΡΟΥΣΣΟΣ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΑΡΑΤΖΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ (ΛΟΥΛΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΚΡΑΝΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ) του ΑΓΓΕΛΟΥ
ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΧΡΥΣΑ (ΚΡΙΣΤΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΛΑΠΙΕΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
ΠΡΑΣΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΝΙΚΟΣ) του ΜΙΧΑΗΛ

Δείτε σε live ροή αποτελεσμάτων ποιος εκλέγεται Δήμαρχος Χαλανδρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Δήμαρχος εκλέγεται ο/η επικεφαλής του συνδυασμού που αναδεικνύεται πρώτος σε ψήφους στις εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023, εφόσον έχει συγκεντρώσει ποσοστό μεγαλύτερο του 43% επί του συνόλου των έγκυρων ψηφοδελτίων.

Σε διαφορετική περίπτωση, διεξάγεται επαναληπτική ψηφοφορία την επόμενη Κυριακή μεταξύ των δύο πρώτων σε ψήφους συνδυασμούς.

Για την εκλογή Δημοτικών Συμβούλων, το απαραίτητο ποσοστό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως τον αριθμό των μελών του Συμβουλίου και τις επιδόσεις των άλλων συνδυασμών. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν λάβει ποσοστό μεγαλύτερο του 3% επί των εγκύρων ψηφοδελτίων.

Δείτε εδώ live τα αποτελέσματα εκλογών σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες.

Δείτε τα αποτελέσματα Δημοτικών εκλογών του Μαϊου 2019 στον Δήμο Χαλανδρίου.

Στην ειδική εφαρμογή από το Υπουργείο Εσωτερικών μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών και των Περιφερειακών εκλογών 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Α. Γεωργιάδης: Συνεργασία ιδιωτών γιατρών και γιατρών του δημοσίου για το καλό των Ελλήνων

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Δευτέρα 29 Απριλίου 2024, 17:51:42 /   Τελευταία Ενημέρωση: 18:45   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ «Βάζετε το κεφαλάκι σας σαν την στρουθοκάμ...