Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Φυλακή του Σόρος ονομάζει την ΕΕ ο Ούγγρος πρωθυπουργός: “Διαλύεται η Ευρώπη λόγω μεταναστών ακρίβειας και εγκληματικότητας”

 

Κοινωνία 
 Ενημερώθηκε στις: 


ΟΟύγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν προειδοποιεί για την κατάρρευση της Ευρώπης αναφέροντας επιγραμματικά τα εξής :

▫️Το μοντέλο των Βρυξελλών της Ευρώπης οδηγεί στο χάος.

▫️Όλο και λιγότεροι εργάζονται, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν χωρίς δουλειά, η δημόσια τάξη εξαφανίζεται.

▫️Οι συνέπειες της μετανάστευσης είναι ανεξέλεγκτες.

▫️Η τρύπα του χρέους μεγαλώνει και μεγαλώνει και οι επενδυτές μεταφέρουν τα χρήματά τους από την Ευρώπη στην Αμερική και την Ασία.

▫️Μέχρι το 2030, η Αγγλία και η Γαλλία δεν θα είναι μεταξύ των δέκα μεγαλύτερων οικονομικών χωρών στον κόσμο και η Γερμανία θα είναι μόλις δέκατη.

▫️Δεν θέλουμε να γίνουμε σκλάβοι του χρέους του Σόρος, δεν θέλουμε να είμαστε μια ζώνη ομαδικών πολέμων και ένας κόσμος γκέτο μεταναστών. Και με ένα σωρό εσωτερικά προβλήματα, η Ευρώπη αποφάσισε ότι ήταν σε θέση να «παρέχει βοήθεια» στην Ουκρανία;!”, τόνισε ο ίδιος.

Ο πόλεμος Χαμάς-Ισραήλ θα δημιουργήσει νέες μεταναστευτικές ροές προς την ΕΕ

Το θέμα αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία μετά τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας και τον εκτοπισμό χιλιάδων Παλαιστινίων από την Βόρεια Γάζα στη Νότια λόγω των ισραηλινών επιθέσεων, μέρος των οποίων εκτιμάται ότι θα επιχειρήσει να διαφύγει στην ΕΕ.

Αυτό αποτελεί καμπανάκι για κατακόρυφη αύξηση το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω του πολέμου Χαμάς-Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Η Frontex εξάλλου επισήμως αναφέρει ότι τους πρώτους 10 μήνες του 2023, καταγράφεται αύξηση των μεταναστευτικών ροών προερχόμενων από την Τουρκία, σε Έβρο και Αιγαίο, σε ποσοστό 24%.


 
Πόσα χρήματα χρειάζεται μια μέση οικογένεια τον μήνα στην Ελλάδα το 2023;

Ανάρτηση  σε κοινωνικό δίκτυο αναφέρει ότι:

“Πρέπει να μετράμε και το μέσο κόστος διαβίωσης. Είμαι σίγουρος ότι με 1500 ευρώ μια οικογένεια με ενοίκιο ρεύμα νερό ιντερνετ κινητή τηλεφωνία διατροφή ρουχισμός μονο για παιδιά κοινόχρηστα πετρέλαιο αυτοκίνητο διακοπές μόνο το καλοκαίρι σε κοντινή παραλία, ΖΕΙ;;;”

Πόσα χρήματα όμως χρειάζεται πραγματικά μια μέση οικογένεια μηνιαίως για να ζήσει αξιοπρεπώς, σε μια περίοδο στην οποία η ακρίβεια  καλπάζει και η αγοραστική δύναμη του Έλληνα εξανεμίζεται παρά τις αυξήσεις που ανήγγειλε η κυβέρνηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μ. Βορίδης: Έχει και υποχρεώσεις η ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική στρατηγική των χωρών Βαλκανίων

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Σάββατο 18 Μαΐου 2024, 13:33:08 /   Τελευταία Ενημέρωση: 18:08   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Η Ελλάδα έχει μία συνεπή θέση, υποστηρίζει τη...