Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Κ.Λαγκάρντ: «O γιος μου δεν ακούει τις συμβουλές μου – Έχασε όλα τα χρήματα του σε κρυπτονομίσματα» «Με αγνόησε επιδεικτικά»

 

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ μίλησε σε συνάντησή της με φοιτητές στη Φρανκφούρτη, και στάθηκε στο γεγονός ότι ο γιός της, δεν άκουσε τις συμβουλές της και επένδυσε το μεγαλύτερο ποσό των χρημάτων του σε κρυπτονομίσματα και τα έχασε.

«Με αγνόησε επιδεικτικά», τόνισε «Έχασε σχεδόν όλα τα χρήματα που είχε επενδύσει Δεν ήταν πολλά, αλλά τα έχασε όλα. Έχασε περίπου το 60%. Έτσι, όταν είχα άλλη μια συζήτηση μαζί του, παραδέχθηκε ότι είχα δίκιο». Σημειώνεται ότι η Κριστίν Λαγκάρντ έχει δύο γιους οι οποίοι είναι λίγο μεγαλύτεροι από 30 ετών, όμως δεν ανέφερε το όνομα εκείνου που δεν άκουσε τις συμβουλές της.

Το Reuters μετέφερε πως η Λαγκάρντ τόνισε: «Όπως καταλαβαίνετε, έχω πολύ χαμηλή άποψη για τα κρυπτονομίσματα. Οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να επενδύσουν τα χρήματά τους όπου θέλουν, ο κόσμος είναι ελεύθερος να κερδοσκοπήσει όσο θέλει, αλλά οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να συμμετέχουν σε παράνομες και υπό καθεστώς κυρώσεων εμπορικές και επιχειρηματικές συναλλαγές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μ. Βορίδης: Έχει και υποχρεώσεις η ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική στρατηγική των χωρών Βαλκανίων

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Σάββατο 18 Μαΐου 2024, 13:33:08 /   Τελευταία Ενημέρωση: 18:08   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Η Ελλάδα έχει μία συνεπή θέση, υποστηρίζει τη...