Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

«Τέλος» από τις 31 Μαΐου το μέτρο για τη «μόνιμη μείωση τιμής» – «Έρχονται» νέες ανατιμήσεις σε 4.000 προϊόντα! Οι πρώτες ανατιμήσεις θα έρθουν σε τρόφιμα, απορρυπαντικά, καθαριστικά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας 29.05.2024 | 09:18

 

Παρελθόν αναμένεται να αποτελεί από την Παρασκευή 31 Μαΐου το μέτρο της «μόνιμης μείωσης τιμών», που ίσχυε από τον περασμένο Δεκέμβριο, καθώς δεν πρόκειται να ανανεωθεί με αποτέλεσμα να «έρχονται» νέες ανατιμήσεις σε 4.000 προϊόντα κάτι που θα επιφέρει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα επιβίωσης στο μέσο Έλληνα πολίτη.

Έτσι, από το Σάββατο θα παύσουν να υπάρχουν τα ταμπελάκια με τη μειωμένη τιμή του 5%.Από 1η Ιουνίου οι τιμές σε εκατοντάδες τρόφιμα, απορρυπαντικά, καθαριστικά, προϊόντα προσωπικής φροντίδας κ.ά. παίρνουν και πάλι την ανηφόρα και μάλιστα χωρίς το υπουργείο Ανάπτυξης να έχει ανακοινώσει οποιοδήποτε άλλο μέτρο για την ακρίβεια.

Υπενθυμίζεται πως τη «βόμβα» είχε ρίξει προ δεκαημέρου ο πρόεδρος Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος Απόστολος Ραυτόπουλος, κάνοντας λόγο για νέες τιμές σε 4.000 προϊόντα που ήταν στην μόνιμη μείωση της τιμής.«Επανέρχονται επομένως οι τιμές στην προτέρα κατάσταση δηλαδή θα αυξηθούν από 5 έως 10% τα 4.000 προϊόντα που μας έλεγε το υπουργείο ότι έχουν μειωθεί», είχε σημειώσει, προσθέτοντας πως «σύμφωνα με τη Eurostat και ξένους οίκους αυτό το οποίο μας μας είπαν είναι ότι θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 και του 2025 οι αυξήσεις των τιμών των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T8cXsP