Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Τρομοκρατεί τους πολίτες με χρεοκοπία, καλύπτει Κεραμέως για τα emails

 Κυριάκος Μητσοτάκης

Απειλεί με... χρεοκοπία τους ψηφοφόρους ο πρωθυπουργός. | (Γ.Τ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)


Μισή ομολογία αποτυχίας από Μητσοτάκη στο θέμα της ακρίβειας, αλλά και… αναθεώρηση της εποχής των Μνημονίων. Επιχείρηση κατευνασμού Νετανιάχου για το θέμα της Παλαιστίνης.

Μια από τα ίδια περιλάμβανε η συνέντευξη του πρωθυπουργό στο δελτίο ειδήσεων του Star, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποκαλύπτει ξεκάθαρα την στρατηγική τρομοκράτησης των ψηφοφόρων που έχει χαράξει τον τελευταίο καιρό.

Πιστός στην «γαλάζια» TINΑ, ο πρωθυπουργός θέλησε να υποστηρίξει για ακόμη μια φορά πως δεν υπάρχει εναλλακτική διακυβέρνησης πέρα από τη δική του, απείλησε με χρεοκοπία σχολιάζοντας τις οικονομικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και κράτησε ξανά χαμηλά τις προσδοκίες σχετικά με περαιτέρω παροχές για ανακούφιση των πολιτών.

Αποτυχία στην ακρίβεια και κορόνες περί χρεοκοπίας

Προχώρησε σε μισή ομολογία αποτυχίας στο θέμα της ακρίβειας λέγοντας «αυτή τη στιγμή πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση, όταν η οικονομία αναπτύσσεται με διπλάσιο ρυθμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ακρίβειας», αλλά επέμεινε πως ο πληθωρισμός στα τρόφιμα είναι «ολίγον τι ψηλότερος από το μέσο όρο της Ευρώπης, ωστόσο δείχνει σημάδια αποκλιμάκωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T8cXsP