Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Ο Ολυμπιακός ξαγρύπνησε τον Πειραιά και την Ελλάδα

 Conference League, Ολυμπιακός

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά | EUROKINISSI
 Ξέφρενοι πανηγυρισμοί


Ολονύχτια γλέντια στον Πειραιά και σε πολλές πόλεις της χώρας για τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού, που έφερε τον πρώτο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό τίτλο στην Ελλάδα.

Ολονύχτια γλέντια στον Πειραιά και σε πολλές πόλεις της χώρας για τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού, που έφερε τον πρώτο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό τίτλο στην Ελλάδα.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 της Φιορεντίνα, κατέκτησαν το Conference League.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, που πολλοί οπαδοί της ομάδας είχαν παρακολουθήσει σε βιντεοοθόνες σε διάφορα σημεία της πόλης του Πειραιά, στήθηκε μια μεγάλη γιορτή για την υποδοχή της ομάδας.

EUROKINISSI

Το πάρτι ξεκίνησε από τη λεωφόρο Συγγρού. Εκεί οι παίκτες, ο προπονητής και το τιμ του Ολυμπιακού επιβιβάστηκαν στο ανοιχτό λεωφορείο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και το Δημοτικό Θέατρο.

EUROKINISSI

Περισσότεροι από 100.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν γύρω στις 4.45 το πρωί το ανοιχτό πούλμαν του Ολυμπιακού που έκανε ώρες να φτάσει στο Δημοτικό Θέατρο, ακολουθούμενο από χιλιάδες μηχανάκια, καθώς οι δρόμοι είχαν πλημμυρίσει από κόσμο που επευφημούσε την ομάδα για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε για το αποτέλεσμα:

«Το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα. Για τον Ολυμπιακό μας, για τον Πειραιά μας, για την Ελλάδα μας. Αυτήν τη νύχτα θέλω να τη χαρούμε ιδιαίτερα ο ατελείωτος λαός μας, οι παίκτες μας, ο μεγάλος προπονητής μας και όλοι εσείς που μας δώσατε τη δύναμη να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Ζήτω ο Ολυμπιακός, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω η Ελλάδα. Να είστε όλοι καλά».

EUROKINISSI

Ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Φορτούνης, από την πλευρά του ευχαρίστησε «όλον τον κόσμο που ήταν δίπλα μας, κάναμε έναν άθλο, σάς ευχαριστούμε όλους. Θέλω να αγαπάτε αυτή την ομάδα με την καρδιά σας και όλοι μαζί να πάμε για ευρωπαϊκά».

EUROKINISSI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T8cXsP