Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Ξεκίνησε τις «εξορμήσεις» από αμαξοστάσιο στο Κορωπί

 Kυριάκος Μητσοτάκης

EUROKINISSI/(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΗΣ


Οπρωθυπουργός ξεκίνησε τις «εξορμήσεις», καθώς πλησιάζει η εμφάνισή του στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης κατά την οποία θα επιχειρήσει να εξωραΐσει την εικόνα της φθοράς της κυβέρνησης ανακοινώνοντας ως είθισται πακέτο μέτρων (Βλ. «ΔΕΘ με χαμηλές προσδοκίες»).

Το ίδιο έκανε σήμερα υποστηρίζοντας από τον ΟΑΣΑ στο Κορωπί ότι η «προσήλωση της κυβέρνησης στην καθημερινότητα των πολιτών είναι συνεχής» και ειδικά ότι έχει επενδύσει συστηματικά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όχι μόνο με στόχο την ανανέωση των υπαρχόντων αλλά και την αύξηση του στόλου, για συχνότερα δρομολόγια.

Φρόντισε βέβαια να επισκεφτεί το αμαξοστάσιο στο τέλος του Αυγούστου, καθώς το προηγούμενο διάστημα οι κάτοικοι της Αττικής χρειάζονταν να περιμένουν περισσότερο για να μετακινηθούν με τα ΜΜΜ, συχνά συνωστιζόμενοι σε ώρες αιχμής. 

Αναφερόμενος στα νέας τεχνολογίας λεωφορεία ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως τα πρώτα 30 έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και ότι συνολικά θα ανέρχονται σε περισσότερα από διακόσια.

Τέλος, υποσχέθηκε ότι μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι θα έχουν δρομολογηθεί 950 συνολικά προσβάσιμα λεωφορεία νέας τεχνολογίας στο λεκανοπέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

«Ο Παύλος Φύσσας ζει»: Μεγάλη αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι UPD

  Eurokinissi  ΚΟΙΝΩΝΙΑ 18.09.24 20:15 efsyn.gr Α+ Α- Facebook Twitter E-mail Copy link Print Αυτές οι μέρες είναι του Παύλου - Αντιφασιστικ...