Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Διαψεύδει η Λινού, επιβεβαιώνει η Κουμουνδούρου

 Αθηνά Λινού - Παύλος Πολάκης στη βουλή

Φωτογραφία Αρχείου | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI


Λάβρος και πάλι ο Παύλος Πολάκης για την ανεξάρτητη έρευνα σχετικά με το Ινστιτούτο «Prolepsis»

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ τρέχουν και σε ένα άλλο μέτωπο, αυτό της κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Παύλου Πολάκη και της Αθηνάς Λινού. Ταυτοχρόνως, Όπως είχε διαρρεύσει από την Τρίτη, το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει από ανεξάρτητη εταιρεία να ελέγξει τις επιχορηγήσεις του Ινστιτούτου «Prolepsis», που έχει ιδρύσει η καθηγήτρια Επιδημιολογίας.ύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε τηλεφωνικώς με την κ. Λινού (η οποία απουσιάζει στις ΗΠΑ) και κανόνισαν να συναντηθούν με την πρώτη ευκαιρία. Το ρεπορτάζ από το pontiki.gr επιβεβαίωνε η Κουμουνδούρου χωρίς επιπλέον σχόλια.

Ωστόσο σήμερα, ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, «θόλωσε» τα νερά, καθώς η καθηγήτρια αμφισβητούσε την εγκυρότητα της πληροφορίας, κάνοντας λόγο για «συνεχιζόμενη ψευδολογία» την οποία απέδιδε μάλιστα σε «συγκεκριμένο κέντρο». Στη συνέχεια βέβαια, η κ. Λινού δήλωνε πρόθυμη να υποβληθεί άμεσα το Ινστιτούτο του οποίου προΐσταται σε έλεγχο, καταλήγοντας ότι «οι παράπλευρες απώλειες αυτών των φασιστικών συμπεριφορών ("ρίξε λάσπη και κάτι θα μείνει") είναι η ελλιπής συζήτηση και ανεπαρκής αντιμετώπιση των ανισοτήτων στη χώρα μας, καθώς και η απουσία οποιασδήποτε σοβαρής και ουσιώδους αντιπολίτευσης».

Λίγο αργότερα πάντως, ήρθαν διευκρινίσεις από την Κουμουνδούρου, σύμφωνα με τις οποίες «μετά από εντολή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, το γραφείο του ερευνά τα δημοσιεύματα. Η κυρία Λινού, μετά την επιστροφή της από τις ΗΠΑ (σσ βρίσκεται εκεί για οικογενειακούς λόγους) αναμένεται να δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις στον Στ. Κασσελάκη». 

Στο νέο σίριαλ του κόμματος πήρε θέση εκ νέου σήμερα με ανάρτησή του ο αψύς Χανιώτης βουλευτής. 

Αναλυτικά η ανάρτηση στο Facebook του Παύλου Πολάκη:

«Αν χρειαζόμαστε τεχνοκράτες για να καταλάβουμε από τα στοιχεία που έχουν βγει στην επιφάνεια τι ακριβώς έκανε η Λινού με την Πρόληψη τότε συμβαίνουν τα εξής:

1) ‘Η δεν ξέρουμε τι μας γίνεται

2) ‘Η προσπαθούμε να κερδίσουμε χρόνο εν όψει εξελίξεων

3) ‘Η στήνουμε παιχνιδάκια.

Την ίδια στιγμή που εμένα με έθεσαν εκτός ΚΟ με ένα στημένο και ψεύτικο κλάμα σε μισή ώρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, χρειάζονται -λέει- έρευνα από “ανεξάρτητο τεχνοκράτη” για να βγάλουν συμπέρασμα για αυτά που αποκαλύφθηκαν για τη Λινού!!!

Δουλευόμαστε ψιλό γαζί μου φαίνεται και προφανώς αυτά ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

«Ο Παύλος Φύσσας ζει»: Μεγάλη αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι UPD

  Eurokinissi  ΚΟΙΝΩΝΙΑ 18.09.24 20:15 efsyn.gr Α+ Α- Facebook Twitter E-mail Copy link Print Αυτές οι μέρες είναι του Παύλου - Αντιφασιστικ...