Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Κοντονής κατά Facebook για το «κατέβασμα» της ανάρτησης δημοσιογράφου


Η εφαρμογή του facebook σε κινητό τηλέφωνο

Κοντονής κατά Facebook για το «κατέβασμα» της ανάρτησης δημοσιογράφου

CC0
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Ο Σταύρος Κοντονής ανέφερε πως η αφαίρεση ανάρτησης του Νίκου Μπογιόπουλου από το Facebook είναι απαράδεκτη και βάλλει κατά του πολιτικού λογού και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών.
Πολιτική λογοκρισία χαρακτήρισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής την αφαίρεση ανάρτησης του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλο από το Facebook.
Ο κ. Κοντονής δήλωσε από το Λουξεμβούργο, όπου συμμετέχει στο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, πως μια τέτοια κίνηση είναι απαράδεκτη και βάλλει κατά του πολιτικού λογού και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών.
Όπως είπε το θέμα τέθηκε στη συνεδρίαση των υπουργών Δικαιοσύνης και στον αρμόδιο επίτροπο από τον οποίο ζητήθηκε να υποβάλει αίτημα στην εταιρεία Facebook ώστε να διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

​Ο Νίκος Μπογιόπουλος είχε αναρτήσει στο Facebook, κείμενο αφιερωμένο στην Κάνδανο, στην οποία το 1941 οι γερμανικές κατοχικές δυνάμεις είχαν δολοφονήσει 180 άτομα.
Ο δημοσιογράφος κατηγόρησε επίσης τη Χρυσή Αυγή για αναβίωση των ναζιστικών ιδεών.
Ο επικεφαλής του Συμβουλίου, Τζούλιαν Κινγκ, υποστήριξε τον Έλληνα υπουργό, εκφράζοντας ανησυχίες για την πολιτική του κοινωνικού δικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Εύβοια: Απόκοσμη εικόνα στον Δύστο από την ξηρασία

  Εύβοια: Απόκοσμη εικόνα στον Δύστο από την ξηρασία Η λίμνη Δύστος που βρίσκεται νοτιοανατολικά του Αλιβερίου, αποτελεί έναν επίγειο παρ...