Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Καμμένος: Θα παραιτηθώ αν η Συμφωνία των Πρεσπών ψηφιστεί από την πΓΔΜ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος

Καμμένος: Θα παραιτηθώ αν η Συμφωνία των Πρεσπών ψηφιστεί από την πΓΔΜ

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Αν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών από τη μεριά της πΓΔΜ, θα παραιτηθώ από το υπουργείο ΕΘνικής Άμυνας, θα αποσυρθώ από την κυβέρνηση, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.
Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και να αποσυρθεί από την κυβέρνηση, εάν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών από την πΓΔΜ, διεμήνυσε ο Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην 1η Στρατιά στη Λάρισα, αποστέλλοντας για ακόμη μια φορά μήνυμα στη γειτονική χώρα.
Έχοντας καταστήσει σαφή τη θέση του όσον αφορά στο Σκοπιανό και με τον ενδοκυβερνητικό διχασμό σε αυτό το κομμάτι να παραμένει, ο Πάνος Καμμένος ξεκαθάρισε ξανά τα σχέδιά του για τα επόμενα βήματα εάν η συμφωνία προχωρήσει.
Σε δηλώσεις του προς τα φυλάκια και το προσωπικό, όπως είπε ο ίδιος, ανέφερε ότι αν συνεχίσει και ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών από τη μεριά της πΓΔΜ, θα παραιτηθεί από το υπουργείο ΕΘνικής Άμυνας «αναλαμβάνοντας και όλο το βάρος αυτής της ευθύνης».
Αναφερόμενος στις τελευταίες δηλώσεις από μέρους της πΓΔΜ, ο Πάνος Καμμένος παρατήρησε ότι «έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν τις προκλητικές αναφορές τους και τις αλυτρωτικές τους βουλήσεις». Πάντως, επανέλαβε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι «νεκρή», μετά τις δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ περί διδασκαλίας της «μακεδονικής γλώσσας».
Χθες, στη διάρκεια επίσκεψής του στο φυλάκιο «Νίκη», ο Πάνος Καμμένος επανήλθε στο θέμα, αποστέλλοντας μήνυμα προς τα Σκόπια ότι «η Μακεδονία είναι μία και ελληνική» και τονίζοντας ότι όσο η πΓΔΜ προχωρά σε αλυτρωτικές διεκδικήσεις, η πόρτα της Ελλάδας θα είναι κλειστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

ΣΥΡΙΖΑ: Οι "87" κατηγορούν τον Κασσελάκη για "σουργελοποίηση" του κόμματος - "Δεν βγαίνει πρόεδρος και επιχειρεί να το διαλύσει"

  ΣΥΡΙΖΑ: Οι "87" κατηγορούν τον Κασσελάκη για "σουργελοποίηση" του κόμματος - "Δεν βγαίνει πρόεδρος και επιχειρεί ...