Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Επεισόδια με τραυματίες σε διαμαρτυρία στην Πτολεμαΐδα με αφορμή την παρουσία Γεροβασίλη


Επεισόδια σε διαμαρτυρία στην Πτολεμαΐδα

Επεισόδια με τραυματίες σε διαμαρτυρία στην Πτολεμαΐδα με αφορμή την παρουσία Γεροβασίλη

© Φωτογραφία: kozanilife.gr
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Επεισόδια σημειώθηκαν σε διαμαρτυρία στην Πτολεμαΐδα με αφορμή την παρουσία της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη, στη Σχολή Πυροσβεστών. Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε στο κεφάλι.
Επεισόδια με έναν τραυματία σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην Πτολεμαΐδα, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας με αφορμή εκδήλωση όπου παρευρίσκεται η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.
Όπως ήταν προγραμματισμένο, η κ. Γεροβασίλη βρέθηκε στη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας προκειμένου να απονείμει τα πτυχία στους πρώτους αποφοίτους της σχολής.
Πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν, συγκρούστηκαν με ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που είχαν αποκλείσει τη Σχολή, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα.
Από τις συγκρούσεις τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ένας πολίτης ο οποίος μεταφέρθηκε στο Μποπδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, καθώς και ένας αστυνομικός, σύμφωνα με το kozanilife.gr.
Η αστυνομία είχε αποκλείσει τους διαδηλωτές σε απόσταση 500 μέτρων από τη Σχολή Πυροσβεστών, μερίδα των οποίων επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση και τραυματισμός, μετέδωσε το kozanimedia.gr, δημοσιεύοντας σχετικά βίντεο και φωτογραφίες. Το ίδιο μέσο ανεβάζει σε τρεις τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Διάρρηξη στην Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Φόβοι μην έχουν αντιγραφεί δημόσια έγγραφα Άγνωστο αν έχει αφαιρεθεί κάτι από το γραφείο

  Την Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών διέρρηξαν το μεσημέρι της Παρασκευής (26.04.2024). Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο Διευθυντής της υ...