Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Για δεύτερη ημέρα διαδηλωτές έξω από την αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη - ΒίντεοLIVE: Protests Outside US Embassy in Baghdad Resume for Day 2


Επεισόδια στη Βαγδάτη

Για δεύτερη ημέρα διαδηλωτές έξω από την αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη - Βίντεο

© AP Photo / Hadi Mizban
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Τρίτη ότι η πρεσβεία στο Ιράκ ήταν ασφαλής παρά την επίθεση από διαδηλωτές κατά των αμερικανικών βομβαρδισμών κατά Σιιτών στο Ιράκ και προειδοποίησε το Ιράν ότι θα θεωρηθεί υπεύθυνο για κάθε ζημιά.
Ιρακινοί διαδηλωτές συνεχίζουν να διαμαρτύρονται έξω από την αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη για δεύτερη ημέρα.
Στις 31 Δεκεμβρίου οι διαδηλωτές επιτέθηκαν στην αμερικανική πρεσβεία και πυρπόλησαν τον εξωτερικό φράχτη διαμαρτυρόμενοι για τους πρόσφατους βομβαρδισμούς κατά Σιιτών μαχητών της Χεζμπολάχ στο Ιράκ και τη Συρία.
Οι διαμαρτυρίες έρχονται μετά τα «αμυντικά χτυπήματα» του Πενταγώνου κατά πέντε εγκαταστάσεων σε Ιράκ και Συρία και αφού η αμερικανική πλευρά την, όπως ισχυρίστηκε, «υποστηριζόμενη από το Ιράν πολιτοφυλακή για τη δολοφονία εργολάβου των ΗΠΑ σε επίθεση σε βάση του Κιρκούκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Live: Σφοδρές μάχες των IDF με Παλαιστίνιους μαχητές σε Ράφα και Τζαμπάλια – Πολλοί άμαχοι νεκροί

  ΚΟΣΜΟΣ 13 Μαΐου 2024 | 08:08 Δείτε live τις εξελίξεις στο in - Οι ΗΠΑ επισήμαναν και πάλι μέσω του Άντονι Μπλίνκεν στο Ισραήλ ότι μια εισβ...