Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Πομπέο έρχεται στην Ελλάδα στις 27 Σεπτεμβρίου - Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στην Ανατ. Μεσόγειο

 

Κρούσματα: 
31.894.349
Ανέρρωσαν: 
21.994.191

Θάνατοι: 
976.885
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Από 
 0  0  0
Βρείτε μας

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, θα βρεθεί στην Ελλάδα, στις 27 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ την Πέμπτη (24/09, τοπική ώρα).

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε, την Πέμπτη (24/09, τοπική ώρα), την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, στην Ελλάδα στις 27 Σεπτεμβρίου. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των Αμερικανών, ο Πομπέο θα συναντηθεί τόσο με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με τον ομόλογό του, Νίκο Δένδια.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα τεθεί η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και πρόκειται να υπογραφεί διμερής συμφωνία επιστημονικού και τεχνολογικού επιπέδου. Ακόμα, θα συναντηθεί με επενδυτικούς φορείς στη Θεσσαλονίκη και θα επισκεφθεί τη βάση του ΝΑΤΟ, στη Σούδα.

Επιπλέον, ο Πομπέο θα ταξιδέψει στην Ιταλία, στο Βατικανό και στην Κροατία έως και τις 2 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ισραήλ: Έφοδος της αστυνομίας στο γραφείο του Al Jazeera μετά το «μαύρο» από τον Νετανιάχου

  Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ Έφοδο σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ιερουσαλήμ το οποίο χρησιμοποιείτο από το  Al Jazeera  ως το ντε φάκτο γραφείο του, ...