Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Στην Ευελπίδων οι τρεις συλληφθέντες για τη γιάφκα στο Κουκάκι – Βίντεο

 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας

Αντιτρομοκρατική συνέλαβε το πρωί της Πέμπτης τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα σε επιχείρηση στο Κουκάκι.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκαν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης στην Ευελπίδων, οι τρεις συλληφθέντες για τη γιάφκα στο Κουκάκι.

Στην είσοδο των δικαστηρίων βρίσκονταν περίπου 40 άτομα προς υποστήριξη των συλληφθέντων.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, δύο εκ των οποίων ήταν παλιοί γνώριμοι των αρχών από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, είχαν αποθηκεύσει όπλα και υλικά για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών.

Οι συλληφθέντες είναι δύο άνδρες, ηλικίας 38 και 42 ετών και μία γυναίκα 36 ετών ενώ συνολικά έγιναν τέσσερις κατ' οίκον έρευνες.

Την αποθήκη στο Κουκάκι φέρεται να είχε νοικιάσει ο 42χρονος, ο οποίος, μάλιστα, είχε κατηγορηθεί πιο παλιά και ως συνεργάτης του Βασίλη Παλαιοκώστα.

Σε σπίτι στα Πετράλωνα όπου έγινε έρευνα, συνελήφθη ο δεύτερος άνδρας, γνώριμος κι αυτός της Αστυνομίας, και η φίλη του, ενώ στον χώρο βρέθηκαν και δύο πιστόλια. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες κινούνται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η υπόθεση συνδέεται με κάποια τρομοκρατική οργάνωση που δρα στη χώρα και αναζητούνται στοιχεία για την ταυτότητά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ισραήλ: Έφοδος της αστυνομίας στο γραφείο του Al Jazeera μετά το «μαύρο» από τον Νετανιάχου

  Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ Έφοδο σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ιερουσαλήμ το οποίο χρησιμοποιείτο από το  Al Jazeera  ως το ντε φάκτο γραφείο του, ...