Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Γεραπετρίτης: Έγιναν κυβερνητικά λάθη στη διαχείριση της πανδημίας - Όσα είπε για κατάργηση του SMS

 


Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.04.2021
Βρείτε μας
O υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης αποδέχθηκε την ύπαρξη λαθών όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας στη χώρα μας. Τι είπε για κατάργηση των SMS και εστίαση.
Κυβερνητικά λάθη στη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας αποδέχθηκε ότι έγιναν ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης τονίζοντας πως «κανείς δεν είναι αλάνθαστος» αν και εκτίμησε πως «πήραμε στην πλειονότητά τους αποφάσεις με γρήγορα αντανακλαστικά».
Όπως τόνισε ενδεχομένως στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης «το Νοέμβριο έπρεπε να έχουμε πάει νωρίτερα σε κάποια μέτρα». Παράλληλα, ωστόσο εκτίμησε ότι η καθολική απαγόρευση που υπήρχε έφερε αποτελέσματα «ακόμα και αν υπήρξαν κάποια παραβατικά φαινόμενα» ενώ ισχυρίστηκε πως η Αστυνομία «επιτέλεσε εξαιρετικό έργο».
Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.04.2021
Ελλάδα
Τσίπρας κατά κυβέρνησης: Ομολογία ενοχής της τραγικής διαχείρισης η τροπολογία για το "ακαταδίωκτο"
Σε ότι αφορά μια ενδεχόμενη κατάργηση του SMS στο 13033 για τις μετακινήσεις μας εκτίμησε πως αυτό θα γίνει «είτε στις 3 Μαΐου είτε λίγο αργότερα».
«Την επόμενη εβδομάδα θα αξιολογηθεί το αν θα παραμείνει το SMS. Όσο ανοίγουν δραστηριότητες, πολύ περισσότερο όταν ανοίξουν οι υπερτοπικές μετακινήσεις, η χρήση του μηνύματος θα είναι αλυσιτελής» είπε ο υπουργός.
Παράλληλα, για την εστίαση τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια ώστε να καταβληθούν όσο γίνεται πιο νωρίς οι πόροι στήριξης του κλάδου. Σε κάθε περίπτωση, σημείωσε ότι «το πιο σημαντικό είναι να μπορέσουν να ανοίξουν οι επιχειρήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο

  Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο Newsroom   Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 16:07 Η αφρικανική σκόνη όπως φαίνε...