Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Οι Γερμανοί προέβλεπαν αστρονομικά κέρδη για τη Ρωσία λόγω του εμπάργκο στον χρυσό


Οι αναγνώστες της Die Welt προβλέπουν τεράστια κέρδη στον Πούτιν μετά το χρυσό εμπάργκο της G7

Ζύγιση μιας ράβδου χρυσού του υψηλότερου προτύπου - 99,99 τοις εκατό καθαρότητας - RIA Novosti, 1920, 26/06/2022
Ζυγίζει μια ράβδο χρυσού του υψηλότερου προτύπου - 99,99 τοις εκατό καθαρότητας
Διαβάστε το ria.ru στο
ΜΟΣΧΑ, 26 Ιουνίου - RIA Novosti. Η εισαγωγή από τις χώρες της G7 απαγόρευσης των εισαγωγών χρυσού από τη Ρωσία θα έχει αποτέλεσμα παρόμοιο με τους περιορισμούς στα καύσιμα, λένε αναγνώστες της γερμανικής εφημερίδας Die Welt .
Σύμφωνα με σχολιαστές, οι δυτικοί ηγέτες συνεχίζουν πεισματικά την πολιτική κυρώσεων κατά της Μόσχας , αν και η αντίδραση της αγοράς στις ενέργειές τους θα έπρεπε να είχε πείσει ότι η ευρωπαϊκή και η αμερικανική οικονομία υποφέρουν από περιορισμούς περισσότερο από τη ρωσική.
Ράβδοι χρυσού - RIA Novosti, 1920, 26/06/2022
Το παράδειγμα της Ρωσίας έδειξε ότι ο χρυσός πρέπει να αποθηκεύεται στη χώρα, είπε ο Βούτσιτς
"Είναι περίεργο που ακόμη και η G7 δεν έχει μάθει τίποτα ακόμα. Κάθε μία από τις προηγούμενες κυρώσεις κατά της Ρωσίας αποδείχθηκε μπούμερανγκ εναντίον της Δύσης, που κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Εύχομαι στη Γερμανία ειρήνη, πλήρη απασχόληση, εύλογα φθηνή ενέργεια, καύσιμα και όχι πληθωρισμός. Οποιαδήποτε πολιτικά παιχνίδια με ιδεολογικά κίνητρα είναι νοητά μόνο εάν είναι εγγυημένο ότι δεν θα μας κοστίσουν περιορισμούς μακροπρόθεσμα», έγραψε η Corinna L.
«Δεν έμαθαν οι σκληροπυρηνικοί μας κυρώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ότι είναι αίρεση να επιβάλλεις κυρώσεις σε σπάνια αγαθά, αν δεν σου φτάνουν οι ίδιοι;» ρώτησε ο Markus S.
"Οι μεγάλοι ηγέτες της G7, προφανώς, δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη ότι ο Πούτιν δεν ενδιαφέρεται για όλα αυτά εδώ και πολύ καιρό. Ενώ πρέπει να ανησυχούμε για το πώς θα επιβιώσουμε τον επόμενο χειμώνα, ο Πούτιν έχει γυρίσει την πλάτη του στη Δύση και έχει εδώ και καιρό επωφελούμαι αλλού. Ξυπνήστε παιδιά!». - ο σχολιαστής με το παρατσούκλι IchWar'sNicht ήταν αγανακτισμένος.
Μετρημένες ράβδοι χρυσού του υψηλότερου προτύπου καθαρότητας 99,99 τοις εκατό στο εργοστάσιο μη σιδηρούχων μετάλλων στο Krasnoyarsk με το όνομα V. N. Gulidov Krastsvetmet - RIA Novosti, 1920, 26/06/2022
Οι Αμερικανοί επιτέθηκαν στον Μπάιντεν λόγω του εμπάργκο στον ρωσικό χρυσό
"Εάν οι κυρώσεις για τον χρυσό λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως οι κυρώσεις στο φυσικό αέριο και το πετρέλαιο, τότε οι τιμές του χρυσού θα εκτοξευθούν στα ύψη και η αύξηση του ρωσικού εισοδήματος θα είναι αστρονομική. Το ρούβλι θα πετάξει στο διάστημα, αφήνοντας το δολάριο και το ευρώ πολύ πίσω", προέβλεψε ο Martin E. .
"Θα ήθελα να δω τη λίστα με το τι κοστίζει σε εμάς τους Γερμανούς αυτό το τέχνασμα με μέτρα κατά της Ρωσίας για γενιές. Θα ήθελα επίσης να κάνω σύγκριση με άλλες χώρες της ΕΕ , συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής κατάστασης των πολιτών", δήλωσε ο Adam C.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ  Τζο Μπάιντεν επιβεβαίωσε προηγουμένως ότι οι χώρες της G7 θα επιβάλουν από κοινού απαγόρευση στις εισαγωγές χρυσού από τη Ρωσία. Όπως σημειώνεται από τα μέσα ενημέρωσης, οι κυρώσεις θα ισχύουν για τους πόρους που εξορύσσονται μετά την επιβολή της απαγόρευσης και δεν θα επηρεάζουν τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν ήδη αποκτηθεί.
Ράβδος χρυσού - RIA Novosti, 1920, 26/06/2022
Η Γαλλία υποστηρίζει την απαγόρευση των εξαγωγών χρυσού από τη Ρωσία, ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

«Άστεγη» η συγκέντρωση του Ε.Ράμα στην Αθήνα – Αναζητείται ακόμα χώρος Δεν φαίνεται να προχωράει η περίπτωση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας 09.05.2024 | 10:30

  Ακόμα αναζητείται ο χώρος που θα κάνει τη συγκέντρωσή του στην Αθήνα ο Έντι Ράμα καθώς δεν φαίνεται να προχωράει η περίπτωση του Σταδίου Ε...