Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Το ΝΑΤΟ στέλνει δορυφορικές εικόνες από ιδιωτικές εταιρείες στο Κίεβο, είπε ο Rogozin


Rogozin: Το ΝΑΤΟ μεταφέρει δορυφορικές εικόνες από ιδιωτικές εταιρείες στον ουκρανικό στρατό

Γενικός Διευθυντής της Κρατικής Εταιρείας Roscosmos Dmitry Rogozin - RIA Novosti, 1920, 28/06/2022
Dmitry Rogozin, Γενικός Διευθυντής της Roscosmos State Corporation. Φωτογραφία αρχείου
Διαβάστε το ria.ru στο
ΜΟΣΧΑ, 28 Ιουνίου - RIA Novosti. Οι ιδιωτικοί δορυφορικοί χειριστές μεταδίδουν συστοιχίες δεδομένων στο ΝΑΤΟ, η συμμαχία, με τη σειρά της, τις μοιράζεται με τον ουκρανικό στρατό, δήλωσε στο RIA Novosti ο Ντμίτρι Ρογκόζιν, γενικός διευθυντής της Roscosmos.

"Οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες από διάφορες πηγές. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τις αποκαλύψουμε, αλλά μπορώ να πω ότι όλες οι κορυφαίες ιδιωτικές εταιρείες, όπως, για παράδειγμα, η ίδια Maxar, εργάζονται πλέον αποκλειστικά για τη διαμόρφωση ενός ενιαίου δεδομένων σύννεφο που χρησιμοποιείται από το ΝΑΤΟ για τη μετάδοση συγκεκριμένης πληροφορίας στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις», είπε η πηγή.

Διευκρίνισε ότι «δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία» για αυτό.
«Στην πραγματικότητα, ολόκληρος ο όμιλος ιδιωτικών και κρατικών τροχιακών ομάδων εργάζεται τώρα αποκλειστικά για τον εχθρό μας», κατέληξε ο Rogozin.
Πυρκαγιά στο διυλιστήριο πετρελαίου Νοβοσαχτίνσκ στην περιοχή του Ροστόφ
Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας μίλησε για τους λόγους για την αύξηση των επιθέσεων σε ρωσικές πετρελαϊκές εγκαταστάσεις
Όπως ανακάλυψαν οι ανταποκριτές του RIA Novosti, αμερικανικοί εμπορικοί δορυφόροι φωτογράφισαν το νησί Zmeiny στη Μαύρη Θάλασσα λίγες μέρες πριν από την προσπάθεια της Ουκρανίας να αποβιβάσει στρατεύματα εκεί. Επιπλέον, τα οχήματα μαγνητοσκοπούσαν την περιοχή των εξέδρων γεώτρησης μια εβδομάδα πριν χτυπηθούν.
Οι ίδιοι δορυφόροι Maxar κινηματογράφησαν το διυλιστήριο πετρελαίου Novoshakhtinsky στην περιοχή του Ροστόφ τρεις ημέρες πριν από την επίθεση με drone στην επιχείρηση.
Από τις 24 Φεβρουαρίου, η Ρωσία διεξάγει ειδική στρατιωτική επιχείρηση για την αποστρατικοποίηση και την αποναζοποίηση της Ουκρανίας. Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν χαρακτήρισε στόχο της «την προστασία των ανθρώπων που έχουν υποστεί γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου για οκτώ χρόνια».
Πολυκαναλικός σταθμός καθοδήγησης πυραύλων, εκτοξευτής και εκτοξευτής-φόρτωσης ως μέρος του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος S-300V4 στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία - RIA Novosti, 1920, 28/06/2022
«Θέλουν να κλείσουν τον ουρανό». Τι αποφάσισαν να κάνουν οι ΗΠΑ για την Ουκρανία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου