Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Η Δύση χρησιμοποιεί τους Ουκρανούς ως αναλώσιμο υλικό, είπε ο Πούτιν


Πούτιν: Η Δύση χρησιμοποιεί εκατομμύρια Ουκρανούς ως αναλώσιμα σε γεωπολιτικά παιχνίδια

Πούτιν για την παγίδα στην οποία έπεσε η Δύση και επιχειρεί να περιορίσει την ανάπτυξη της Ρωσίας
2:02
Διαβάστε το ria.ru στο
ΜΟΣΧΑ, 30 Ιουνίου - RIA Novosti. Οι δυτικές χώρες χρησιμοποιούν κυνικά εκατομμύρια Ουκρανούς ως αναλώσιμο υλικό στα γεωπολιτικά τους παιχνίδια και στις προσπάθειές τους να περιορίσουν τη Ρωσία, δήλωσε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια ομιλίας στα κεντρικά γραφεία της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών με την ευκαιρία της 100ης επετείου των εγχώριων παράνομων πληροφοριών.
«Η λεγόμενη συλλογική Δύση… στις ενέργειές της προέρχεται από το γεγονός ότι το μοντέλο της φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης δεν έχει εναλλακτική. Κόσμος αμερικανικού τύπου, ένας κόσμος για την ελίτ, στον οποίο απλώς παραβιάζονται τα δικαιώματα των υπολοίπων», είπε ο αρχηγός του κράτους.
Ως επιβεβαίωση, ανέφερε τη μοίρα των χωρών και των λαών της Μέσης Ανατολής, καθώς και άλλων περιοχών του κόσμου, εφιστώντας την προσοχή στο γεγονός ότι οι δυτικές χώρες κάνουν το ίδιο με τους Ουκρανούς σήμερα.
Σύμφωνα με τον Πούτιν, οι προσπάθειες περιορισμού της Ρωσίας οφείλονται στην επιθυμία να την εμποδίσουμε να αναπτυχθεί με τον ρυθμό που χρειάζεται και στη βάση των παραδοσιακών αξιών που χρειάζεται.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ - RIA Novosti, 1920, 25/06/2022
Η Δύση δεν έχει συμμάχους ενάντια στον Πούτιν και τον Σι
"Τι είδους περιορισμός είναι αυτός; Είναι απλώς μια μάχη με τη Ρωσία", τόνισε ο Ρώσος ηγέτης.
Ο Πρόεδρος είπε επίσης ότι η Δύση είχε οδηγηθεί σε παγίδα, επειδή δεν μπορούσε να αναλύσει την κατάσταση στον κόσμο και να δει την αποδυνάμωση της επιρροής της.
"Η Δύση προσπαθεί να αγνοήσει μια πραγματικότητα που είναι δυσάρεστη για τον εαυτό της, τον σχηματισμό μιας πολυπολικής παγκόσμιας τάξης <...> Στην πρακτική πολιτική τους, καθοδηγούνται από έναν στόχο - να διατηρήσουν την κυριαρχία τους με κάθε μέσο", εξήγησε ο Πούτιν. .
Είναι πεπεισμένος ότι αυτό καταδεικνύει μια απροθυμία να «κοιτάξει την αλήθεια κατάματα» και τελικά αυξάνει τον κίνδυνο για εξανθήματα.
Η Ρωσία, με τη σειρά της, έχει έναν μεγάλο αριθμό ομοϊδεατών στον κόσμο: χώρες που θέλουν να ακολουθήσουν το δικό τους μονοπάτι με βάση την πολυμερή προσέγγιση, κατέληξε ο αρχηγός του κράτους.
Σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη - RIA Novosti, 1920, 30/06/2022
Η τρελή στρατηγική του ΝΑΤΟ: Προς μια διπλή αποτροπή Ρωσίας και Κίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κίεβο: «Σε δέκα λεπτά η Ρωσία μπορεί να πλήξει την Αθήνα με Kinzhal – Δώστε μας αντιαεροπορικά για να μην συμβεί» Ο Ζελένσκι επιχειρεί να συμπεριλάβει την Αθήνα στους στόχους της Ρωσίας 09.05.2024 | 20:02

  Το καθεστώς του Κιέβου σε μια ακόμη προσπάθεια να συμπαρασύρει μαζί του και την υπόλοιπη Ευρώπη στον πόλεμο που διεξάγει κατά της Ρωσίας σ...