Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Πάρις Καρβουνόπουλος: Εγκεφαλικό υπέστη ο γνωστός δημοσιογράφος (upd2) Είχε βγάλει τον σκύλο βόλτα και δεν επέστρεψε 04.05.2024 | 16:17

 

Ανανέωση – Αρχική δημοσίευση 4/5 – 11:00): Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος και κρίθηκε άμεση η μεταφορά του στο νοσοκομείο, της Αθήνας από την Πάρο που βρισκότανΣηκώθηκε στρατιωτικό αεροσκάφος από Τανάγρα για μεταφορά στον Ευαγγελισμό ενώ υπήρχε και η εναλλακτική της Σύρου που όμως δεν προτιμήθηκε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πάρις Καρβουνόπουλος είχε βγάλει τον σκύλο βόλτα το πρωί όμως ο σκύλος επέστρεψε μόνος στο σπίτι με αποτέλεσμα οι οικείοι του να υποψιαστούν και να τον αναζητήσουν. Έτσι βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση.Στρατιωτικό αεροσκάφος C-27 σηκώθηκε από Τανάγρα και έφτασε στην Πάρο για να τον μεταφέρει στο 251 ΓΝΑ. Υπήρχε και η εναλλακτική της Σύρου όμως δεν προτιμήθηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, έχει επαφή με το περιβάλλον και εμφανίζει κινητικότητα ενώ έχει συνομιλήσει και με τη σύντροφό του κατά τη διαδικασία μεταφοράς του στην Αθήνα. Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T73JHc