Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Κατέληξε 55χρονη στον «Ευαγγελισμό», σε κρίσιμη κατάσταση οκτώ εγκαυματίες

Η επόμενη μέρα της πυρκαγιάς στο Μάτι της Νέας Μάκρης
Κατέληξε 55χρονη στον «Ευαγγελισμό», σε κρίσιμη κατάσταση οκτώ εγκαυματίες
Nick Paleologos / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Ακόμη μία εγκαυματίας κατέληξε χθες βράδυ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ανεβάζοντας περαιτέρω τον συνολικό αριθμό των νεκρών. Εξακολουθούν να νοσηλεύονται 38 άτομα, εκ των οποίων οι οκτώ σε ΜΕΘ.
Μακραίνει η λίστα των νεκρών από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στην ανατολική Αττική, καθώς χθες βράδυ κατέληξε μίας γυναίκα εγκαυματίας.
Η άτυχη γυναίκα, ηλικίας 55 ετών, νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμού».
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, στα διάφορα νοσοκομεία της Αττικής εξακολουθούν να νοσηλεύονται 38 εγκαυματίες.
Οι οκτώ εξ αυτών, μάλιστα, βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, παραμένοντας διασωληνωμένοι στις μονάδες εντατικής θεραπείας.
Στο μεταξύ, ένα παιδί συνεχίζει να βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται θετική. 
Σημειώνεται ότι η τελευταία επίσημη ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας έκανε λόγο για 87 ταυτοποιημένους νεκρούς, εκ των οποίων και δύο μη αναγνωρίσιμοι σοροί με διαθέσιμο DNA.
Παράλληλα, ένα άτομο εξακολουθεί να αγνοείται, με βάση την υποβολή επίσημης δήλωσης από φιλικό του πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μπάιντεν για θάνατο Νασράλα: «Δικαιοσύνη για χιλιάδες Αμερικανούς, Ισραηλινούς και Λιβανέζους»

  Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 20:14 REUTERS/Mike Segar Τι δήλωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν Share: Share via Facebook   Share via ...