Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Νετανιάχου σε Ιράν: Επιτεθείτε στο Τελ Αβίβ και θα είναι η τελευταία σας επέτειος


Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου

Νετανιάχου σε Ιράν: Επιτεθείτε στο Τελ Αβίβ και θα είναι η τελευταία σας επέτειος

© Sputnik / Alexey Filippov
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
1 0  0
Νωρίτερα, εν μέσω εορτασμών για τα 40 χρόνια από το 1979 και τον θρίαμβο της Ισλαμικής Επανάστασης, ο ηγέτης των Φρουρών δήλωσε σε ιρανικά ΜΜΕ ότι ο στρατός της χώρας «ισοπεδώσει» το Τελ Αβίβ και τη Χάιφα αν δεχτεί επίθεση από τις ΗΠΑ.
Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απάντησε στη σκληρή ρητορική του IRGC προειδοποιώντας ότι παρότι δεν αγνοεί τις απειλές του Ιράν επίσης δεν εντυπωσιάζεται από αυτές.
«Αν αυτό το καθεστώς κάνει το λάθος να μας απειλήσει και να προσπαθήσει να καταστρέψει το Τελ Αβίβ ή τη Χάιφα, δεν θα επιτύχει, και θα είναι η τελευταία επέτειος της επανάστασης που γιορτάζει. Θα πρέπει να το λάβουν υπόψιν αυτό» είπε ο Νετανιάχου όπως μετέδωσε η Haaretz.
Τα σχόλια του Νετανιάχου ήταν ευθεία απάντηση στον εκπρόσωπο των Φρουρών της Επανάστασης Γιαντολάχ Γιαβανί, που νωρίτερα προειδοποίησε ότι το Ιράν θα επιτεθεί στο Ισραήλ αν απειληθεί από την Ουάσιγκτον. Έτερος εκπρόσωπος διαβεβαίωσε ότι το Ιράν έχει τη δυνατότητα για να «τιμωρήσει κάθε επιθετικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ρώσος Πρέσβης: Να φύγουν τώρα και οι 1,5 εκατομμύρια Ρώσοι από το Ισραήλ...

Έρχεται το μεγάλο ΜΠΑΜ Ρώσος πρέσβης: «Να φύγουν και οι 1,5 εκ. Ρώσοι από το Ισραήλ πριν είναι πολύ αργά» Μετά την ισραηλινή επίθεση κατά ...