Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Νεκροί και οι τέσσερις αγνοούμενοι στην Κρήτη UPD

Νεκροί και οι τέσσερις αγνοούμενοι στην Κρήτη UPD

mesara1.jpg

Με το πρώτο φως της ημέρας μέλη της πυροσβεστικής, ομάδα υποβρύχιων αποστολών, πλοία, αλλά και εναέρια μέσα ξεκίνησαν εκ νέου τις έρευνες | EUROKINISSI/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ
Τραγικός είναι ο επίλογος των ερευνών εντοπισμού και αναζήτησης στον Γεροπόταμο του Δήμου Φαιστού στη νότια Κρήτη καθώς εντοπίστηκαν νεκροί και οι τέσσερις αγνοούμενοι που αναζητούνταν από τις ελληνικές αρχές από το βράδυ του Σαββάτου.
Πρόκειται για δύο αδελφές 22 και 29 ετών, τη μητέρα τους και τον σύζυγο μίας εκ των δύο.
Μεγάλης κλίμακας επιχείρηση στήθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων | EUROKINISSI
Περίπου στις 11 το πρωί έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε στην κοίτη του ποταμού το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι αγνοούμενοι με πως μέσα σε αυτό υπήρχαν τέσσερις σοροί. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι έγινε γνωστό πως και οι τέσσερις εντοπίστηκαν εγκλωβισμένοι μέσα στο όχημα.
Η ενημέρωση από την πυροσβεστική
Στο σημείο είχε στηθεί από νωρίς το πρωί μεγάλης έκτασης επιχείρηση για τον εντοπισμό τους με την παρουσία δεκάδων πυροσβεστών, εκσκαφικών μηχανημάτων, ελικοπτέρου, αλλά και δυτών.
Τις έρευνες συνέδραμαν και δύτες | EUROKINISSI
Οι αγνοούμενοι είχαν επικοινωνήσει το βράδυ του Σαββάτου δύο φορές με την ΕΛ.ΑΣ. τη στιγμή που πάλευαν με τα ορμητικά νερά. Το πρώτο τηλεφώνημα έγινε από την οδηγό του οχήματος, η οποία φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «σώστε μας, πνιγόμαστε».
Λίγα λεπτά αργότερα η κοπέλα τηλεφώνησε εκ νέου, όμως δεν μπορούσε να επικοινωνήσει καλά. Οι αστυνομικοί συνομίλησαν με τον σύζυγό της, ο οποίος τους έδωσε το στίγμα του οχήματος και τους ενημέρωσε ότι το αυτοκίνητο μπάζει νερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κυρ. Μητσοτάκης: Μειωμένα διόδια από 2,8 εως 3 ευρώ θα πληρώνουν από σήμερα όσοι διασχίζουν την Κεντρική Ελλάδα - Στα 2,5 ευρώ μειώνονται και της Αττικής Οδού

  ΠΟΛΙΤΙΚΉ / Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024, 10:25:24 / Τελευταία Ενημέρωση: 11:38 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Μειωμένα διόδια από 2,8 εως 3 ευρώ θα πληρών...