Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Πυροβόλησε τη γυναίκα του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει – Οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας
Σε ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων βρίσκονται ο 60χρονος και η 56χρονη, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίου με πυροβολισμούς.
Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν ο 60χρονος και η 56χρονη, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά, έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή Πασακάκι Χανίων.
Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν μετά από καυγά του ζευγαριού, ο 60χρονος πυροβόλησε στην κοιλιά την 56χρονη σύζυγό του.
Αμέσως μετά, ωστόσο, έστρεψε το πιστόλι προς το κεφάλι του και επιχείρησε να βάλει «τέλος» στη ζωή του, πατώντας την σκανδάλη.
Γείτονες του ζευγαριού, ακούγοντας τους πυροβολισμούς, ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία έφθασε αμέσως στο σημείο.
Οι δύο τραυματίες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr, διακομίστηκαν αμέσως στο Νοσοκομείο Χανίων.
Ο 60χρονος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), καθώς φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι επόμενες ώρες θεωρούνται εξαιρετικά κρίσιμες για την υγεία του.
Εξίσου σοβαρή είναι και η κατάσταση της 56χρονης, η οποία υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο. Αυτή τη στιγμή μάλιστα, έχει μεταφερθεί σε ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν προειδοποιεί για παγκόσμια σύγκρουση

  «Οι στρατηγικές μας δυνάμεις βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης», είπε ο Πούτιν σε σύντομη ομιλία του, εν μέσω χιονοθύελλας...