Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Στέφανος Χίος: Πώς έγινε η δολοφονική επίθεση – Σε μονάδα αυξημένης φροντίδας ο δημοσιογράφος

ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Βρείτε μας
Ο Στέφανος Χίος δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμούς, έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια. Ενέδρα φαίνεται πως είχαν στήσει οι δράστες.
Τον κίνδυνο για τη ζωή φέρεται να έχει διαφύγει ο Στέφανος Χίος μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, έξω από το σπίτι του, στα Βριλήσσια.
Ο δημοσιογράφος νοσηλεύεται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του ΚΑΤ, η κατάστασή του είναι ελεγχόμενη και πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, όπως μετέδωσε το OPEN.

Η ενέδρα θανάτου στον Στέφανο Χίο

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Χίος δέχτηκε πυροβολισμούς, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα.
Δύο άτομα φέρεται να είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στον δημοσιογράφο, σύμφωνα με τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.
Οι δράστες τον περίμεναν έξω από το σπίτι του και την ώρα που ο δημοσιογράφος πήγαινε να βγει από το αυτοκίνητό του, ο ένας εξ αυτών των πλησίασε και πυροβόλησε. Ο Στέφανος Χίος δέχθηκε μία σφαίρα στον λαιμό και άλλη μία στα πλευρά, ενώ άλλες βολίδες έχουν καρφωθεί στο αυτοκίνητό του.
Μαζί με τον συνεργό του, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πώς λειτούργησε ο Στέφανος Χίος έπειτα από τους πυροβολισμούς

Έπειτα από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε, ο Στέφανος Χίος κατόρθωσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Μπήκε στο αυτοκίνητο και μόνος του, οδήγησε μέχρι το Σισμανόγλειο.
Εκεί οι γιατροί διαπιστώνοντας την κατάσταση που βρισκόταν, ζήτησαν τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.
Στο νοσοκομείο βρίσκονται αστυνομικοί προκειμένου να λάβουν κατάθεση όταν ο δημοσιογράφος μπορέσει να τους μιλήσει.

Πληροφορίες για απειλές που δεχόταν ο Στέφανος Χίος

Το τελευταίο διάστημα, ο Στέφανος Χίος φέρεται να δεχόταν απειλές και μάλιστα επώνυμες, όπως μετέδωσε ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός επικαλούμενος τον δικηγόρο του δημοσιογράφου.
Ωστόσο, δεν είναι γνωστό εάν το περιστατικό με τους πυροβολισμούς συνδέεται με τις απειλές που δεόταν ο Στέφανος Χίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν προειδοποιεί για παγκόσμια σύγκρουση

  «Οι στρατηγικές μας δυνάμεις βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης», είπε ο Πούτιν σε σύντομη ομιλία του, εν μέσω χιονοθύελλας...