Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ηγείται μιας κυβέρνησης αχρήστων - Δεν μπορεί να διαχειριστεί τίποτα

 


Αλέξης Τσίπρας - Sputnik Ελλάδα, 1920, 04.04.2021
Βρείτε μας
Ολομέτωπη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στρέφει τα πυρά του εναντίον της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή την πανδημία και το άνοιγμα του λιανεμπορίου, από το οποίο αποκλείστηκαν Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη.
Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση πως έχει χάσει τον έλεγχο και δεν έχει κανένα σχέδιο.
«Πριν δύο μέρες ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή πανηγύριζε για την επιτυχή διαχείριση της πανδημίας και μας διαβεβαίωνε ότι έχει σχέδιο για το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας. Σε 24 ώρες επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έχει σχέδιο, αλλά έχει χάσει απολύτως τον έλεγχο. Αφού προανήγγειλαν το άνοιγμα του λιανεμπορίου "με σχέδιο" την Παρασκευή, το ακύρωσαν το Σάββατο για τη Θεσσαλονίκη, την Αχαΐα και την Κοζάνη» σημειώνει ο Αλ. Τσίπρας.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κάθε μέρα που περνά ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει όχι μόνο πως ηγείται μίας κυβέρνησης αχρήστων.
Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας θεωρεί πως ο πρωθυπουργός έχει μετατρέψει τους επιστήμονες σε ασπίδα, για να τους χρεώνει όλες τις ασυναρτησίες, τις αντιφάσεις και τις παλινωδίες του που στοιχίζουν στη χώρα.
«Για αυτό το λόγο και δεν δίνει τα πρακτικά των συνεδριάσεων στη δημοσιότητα, όπως τον καλούμε εδώ και έναν χρόνο» τονίζει ακόμη, συμπληρώνοντας ταυτόχρονα πως: «Η οργή του κόσμου, των εργαζομένων που βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα αθρόων απολύσεων, των καταστηματαρχών που παρά τα σωρευμένα χρέη ξόδεψαν από το υστέρημά τους για να προετοιμάσουν το άνοιγμα των μαγαζιών τους, είναι εύλογη».
Τέλος, ο κ. Τσίπρας σημειώνει πως το ελάχιστο που έχει να κάνει μία κυβέρνηση «που δεν μπορεί να διαχειριστεί τίποτα πια», είναι να τους αποζημιώσει «για τα δικά της εγκληματικά λάθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 30,2% η ΝΔ, πέμπτος (ξανά) ο ΣΥΡΙΖΑ - "Μάχη" Ανδρουλάκη-Διαμαντοπούλου, με τρίτο τον Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

  Λίγο πάνω από το "ψυχολογικό όριο" του 30% τοποθετεί την εκλογική επιρροή της Νέας Δημοκρατίας η νέα δημοσκόπηση της Metron A...