Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Χαρδαλιάς: Άνοιγμα καταστημάτων σε Αχαΐα, click away στη Θεσσαλονίκη - Κλειστά στην Κοζάνη

 


Συμβολική διαμαρτυρία εμπόρων στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης για παράταση της αναστολής λειτουργίας του λιανεμπορίου - Sputnik Ελλάδα, 1920, 09.04.2021
Βρείτε μας
Σε ανακοινώσεις για το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη προχώρησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.
Το άνοιγμα των καταστημάτων στην Αχαΐα και το άνοιγμα με click away στη Θεσσαλονίκη από τη Δευτέρα 12 Απριλίου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Παράλληλα, η δυσμενής επιδημιολογική κατάσταση δεν επιτρέπει το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην Κοζάνη.
Πρόκειται για τις τρεις περιοχές της χώρας που έμειναν πίσω στο άνοιγμα του λιανεμπορίου και ως εκ τούτου απασχόλησαν εκτενώς τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας το λιανεμπόριο έχει ανοίξει εδώ και μία εβδομάδα με click away και click inside.
Self test κορονοϊού - Sputnik Ελλάδα, 1920, 09.04.2021
Ελλάδα
Τα self tests θα "φέρουν" περισσότερα κρούσματα - Ενδοοικογενειακές οι περισσότερες μεταδόσεις
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε και το άνοιγμα των καταστημάτων του ΟΠΑΠ από τη Δευτέρα 12 Απριλίου.
«Από Δευτέρα επαναλειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ, με εξαίρεση το ΟΠΑΠ play» διευκρίνισε.
Αναφερόμενος στα self tests, έκανε λόγο για ένα «χρήσιμο σημαντικό εργαλείο» τονίζοντας ότι «έχουμε ήδη προχωρήσει σε νέο διαγωνισμό για την προμήθεια ακόμα 10 εκατ. τεστ».
Στο μεταξύ, σε «βαθύ κόκκινο» εντάσσονται, από αύριο, η Κως και η Ήλιδα στην Ηλεία, όπως έκανε γνωστό ο Νίκος Χαρδαλιάς, στη διάρκεια της σημερινής (09/04) ενημέρωσης στο Υπουργείο Υγείας για τον κορονοϊό στη χώρα. Στο «κόκκινο» -από το «βαθύ κόκκινο»- εισέρχονται, εν τω μεταξύ, η Αιτωλοακαρνανία, η Αργολίδα, η Κατερίνη, η Αστυπάλαια, η Σκιάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ετοιμάζουν χερσαία εισβολή στον Λίβανο, υπόσχονται «απελευθέρωση» του Ιράν

  φωτογραφία αρχείου | AP Photo/Julia Nikhinson  ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ   30.09.24 18:19 efsyn.gr Α+ Α- Facebook Twitter E-mail Copy link Print Διάγγε...