Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Φθιώτιδα: Βελτιωμένη η εικόνα στο πύρινο μέτωπο - Συνεχίζεται η μάχη πυροσβεστών και κατοίκων

 


Φθιώτιδα: Βελτιωμένη η εικόνα στο πύρινο μέτωπο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 27.08.2021
Βρείτε μας
Συγκρατημένη αισιοδοξία για την πυρκαγιά στο Φθιώτιδα. Ισχυρές δυνάμεις συνεχίζουν τη μάχη για περιορισμό και κατάσβεση του μετώπου.
Η εικόνα της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε σήμερα στο στο Λογγίτσι Στυλίδας στη Φθιώτιδα είναι βελτιωμένη, ωστόσο, η μάχη στο μέτωπο συνεχίζεται.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η εικόνα της πυρκαγιάς είναι καλύτερη, αλλά στο σημείο παραμένουν οι ισχυρές δυνάμεις.
Για κατάσβεση επιχειρούσαν έξι αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα, τα οποία όμως αποχωρούν καθώς νυχτώνει. Πλέον, μάχη δίνουν 40 πυροσβέστες με 15 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.
Τη δική τους μάχη δίνουν και οι ντόπιοι, καθώς στο χωριό παραμένουν όσοι διαθέτουν γεωργικά μηχανήματα και βρίσκονται σε διάφορα σημεία, όπως επίσης και κτηνοτρόφοι που προσπαθούν να εμποδίσουν την επέκταση της φωτιάς στις εγκαταστάσεις τους, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ«Οι άνεμοι είναι πολύ ισχυροί και πρέπει πριν νυχτώσει να έχουμε περιορίσει τα μέτωπα της φωτιάς» δήλωσε νωρίτερα στο ίδιο μέσο ο αντιπεριφεριάρχης Φθιώτιδας κ. Θανάσης Καρακάντζας.
Χαρακτηριστικό είναι πως περίπου πριν 15 μέρες, στην ευρύτερη περιοχή, αλλά ανατολικότερα από τη σημερινή θέση, είχε εκδηλωθεί πάλι φωτιά, η οποία είχε κάψει πάνω από 3.000 στρέμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Τραμπ κατηγορεί τον Μπάιντεν ότι «παίρνει το μέρος» της Χαμάς

  ΚΟΣΜΟΣ  / Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, 18:44:49 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τον Τζο Μπάιντεν ότι «παίρνει το μέρος» της...