Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Τους πέρασαν για Ταλιμπάν, τους πάνε για απέλαση

 

Φωτογραφία ΕΡΤ Καλαμάτας



Ακολουθήστε μας στο Google news 

Σιγή ιχθύος τηρεί μέχρι στιγμής η αστυνομία για τη σύλληψη ομάδας δεκατριών Γερμανών και Γάλλων πολιτών με παραδοσιακή ισλαμική ενδυμασία στο Μελιγαλά της Μεσσηνίας την Τετάρτη το βράδυ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής ενημερωτικής ιστοσελίδας notospress.gr την Τετάρτη το απόγευμα, με τίτλο «Ταλιμπανισμός στην Καλαμάτα!», «συναγερμός σήμανε στην Καλαμάτα όταν εμφανίστηκαν σε εθνικό δρόμο της πόλης 10 άνδρες η εμφάνιση των οποίων παρέπεμπε σε Ταλιμπάν. Τα σχόλια φούντωσαν, η περιέργειας ξεχείλισε και τελικά, η Αστυνομία διαπίστωσε ότι πρόκειται για ευρωπαίους πολίτες οι οποίοι ήταν εφοδιασμένοι όλα τα απαραίτητα έγγραφα». Αργότερα η ομάδα των ανδρών εντοπίστηκε να περπατά στην παλιά εθνική οδό Καλαμάτας – Τρίπολης στην περιοχή του Αγίου Φλώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τους άφησε ελεύθερους η αστυνομία, στη συνέχεια τους επέβαλε απαγόρευση εισόδου στη χώρα και όταν η ομάδα έφτασε περπατώντας στο Μελιγαλά το βράδυ της Τετάρτης, τους συνέλαβε. Οπως διευκρινίζει δημοσίευμα της ΕΡΤ Καλαμάτας, πρόκειται για 13 μουσουλμάνους Γερμανικής και Γαλλικής υπηκοότητας, που είχαν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Καλαμάτας, η ομάδα κρατείται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας στην Καλαμάτα και πρόκειται να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Τραμπ κατηγορεί τον Μπάιντεν ότι «παίρνει το μέρος» της Χαμάς

  ΚΟΣΜΟΣ  / Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, 18:44:49 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τον Τζο Μπάιντεν ότι «παίρνει το μέρος» της...