Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ανακοινώσεις από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου

EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Live οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό


Ακολουθήστε μας στο Google news 

Ο κύβος ερρίφθη, τα τηλέφωνα πήραν... φωτιά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναμένεται στις 11 το πρωί να ανακοινώσει το νέο κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει μετά τον ανασχηματισμό.

Στη σκιά της μεγάλης καταστροφής από τις πυρκαγιές, αλλά και της αποτυχημένης διαχείρισης της πανδημίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε τις τελικές αποφάσεις και σε λίγη ώρα θα γίνουν γνωστές οι «καρατομήσεις», οι αλλαγές και οι... καραμπόλες.

Δείτε ζωντανά τις ανακοινώσεις του Γιάννη Οικονόμου.

Ως γνωστόν, ο πρωθυπουργός ήθελε να αποφύγει το ενδεχόμενο να ανέβει στη ΔΕΘ με τον ανασχηματισμό να βρίσκεται στο επίκεντρο. Το νέο υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει με τη νέα σύνθεσή του την Πέμπτη.

Όπως σημειώνει η «Εφ.Συν.» σε σημερινό ρεπορτάζ της, στο επίκεντρο των αλλαγών θα βρεθεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά και από το επιτελικό φιάσκο του πύρινου καλοκαιριού, ωστόσο μένει να φανεί εάν θα υπάρξουν αλλαγές σε επίπεδο υπουργού (Μιχάλης Χρυσοχοΐδης) ή υφυπουργού (Νίκος Χαρδαλιάς) ή και στα δύο επίπεδα. Παράλληλα, ο Κ. Μητσοτάκης εκτιμάται ότι θα προχωρήσει και στην υπουργοποίηση βουλευτών της Ν.Δ., για να σταματήσει η εσωτερική γκρίνια σε γαλάζια στελέχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν προειδοποιεί για παγκόσμια σύγκρουση

  «Οι στρατηγικές μας δυνάμεις βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης», είπε ο Πούτιν σε σύντομη ομιλία του, εν μέσω χιονοθύελλας...