Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Θρίλερ στην Εύβοια: Με σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε ο διοικητής του Α.Τ. Ερέτριας - Πατέρας βρέφους

 


Πέπλο μυστηρίου γύρω από το θάνατο του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας

Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του το βράδυ της Πέμπτης ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, με την ΕΛ.ΑΣ να αναζητεί απαντήσεις. 

Αστυνομικές πηγές τονίζουν ότι μέχρι στιγμής κανένα ενδεχόμενο δεν έχει αποκλειστεί και πως όλα εξετάζονται γύρω από το τραγικό τέλος του 29χρονου διοικητή. Δηλαδή ναι μεν εξετάζεται ο άνδρας να έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, αλλά και το ενδεχόμενο κάποιοι να τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ, στήνοντας ένα σκηνικό που παραπέμπει σε αυτοκτονία. 

Ο αξιωματικός έφυγε από την υπηρεσία του στις 3 το μεσημέρι χωρίς όμως ποτέ να φθάσει στο σπίτι του. Η σύζυγος του, με την οποία απέκτησε τον Ιούνιο το πρώτο τους παιδί τον έψαχνε εναγωνίως καθώς δεν της είχε πει το παραμικρό και ανησυχούσε που απουσίαζε τόσες ώρες.

Τον άτυχο διοικητή εντόπισε στις 21:15, σύμφωνα με μαρτυρίες, κάτοικος της περιοχής σε ένα παρκάκι, περίπου 30 μέτρα από το τμήμα.

Ο πολίτης πλησιάζοντας είδε ότι ο 30χρονος ήταν πεσμένος στη θέση του οδηγού, έφερε διαμπερές τραύμα από τη δεξιά πλευρά στην αριστερή με σπασμένο το παράθυρο του αυτοκινήτου ενώ στη δεξιά πλευρά ήταν πεσμένο το υπηρεσιακό του πιστόλι τύπου Glock και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ στο σημείο έσπευσε λίγο αργότερα κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών προκειμένου να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση.

Δεν έχει βρεθεί σημείωμα από τον αστυνομικό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός διοικητής ήταν πατέρας ενός παιδιού, ενώ πριν από περίπου 10 ημέρες είχε παντρευτεί. Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να δικαιολογεί το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στα έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ που ερευνούν την υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνάδελφοί του αναφέρουν πως ο νεαρός άνδρας, που υπηρετούσε τα τελευταία δυο χρόνια στην Ερέτρια, δεν είχε δώσει σημάδια για την τραγωδία που θα ακολουθούσε, αφού ποτέ στο παρελθόν η συμπεριφορά του δεν ήταν ανησυχητική ή περίεργη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν προειδοποιεί για παγκόσμια σύγκρουση

  «Οι στρατηγικές μας δυνάμεις βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης», είπε ο Πούτιν σε σύντομη ομιλία του, εν μέσω χιονοθύελλας...