Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

ΚΚΕ: Κυνική ομολογία της τραγικής υποστελέχωσης του δημόσιου συστήματος υγείας

 


Ανακαλούνται όλες οι άδειες του υγειονομικού προσωπικού σύμφωνα με κατεπείγουσα εγκύκλιο που έστειλε σήμερα το υπ. Υγείας σε όλες τις δομές υγείας. 

Από 1η Σεπτέμβρη ανακαλούνται όλες οι άδειες του υγειονομικού προσωπικού σύμφωνα με κατεπείγουσα εγκύκλιο που έστειλε σήμερα το υπ. Υγείας σε όλες τις δομές υγείας. 

Η απόφαση ελήφθη λόγω της αύξησης των κρουσμάτων covid και συγκεκριμένα ανακαλούνται οι άδειες του προσωπικού των νοσοκομείων του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ, του ΕΟΔΥ και των δημόσιων δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία – Περιφερειακά Ιατρεία και Τοπικά Ιατρεία καθώς και των Τοπικών Ομάδων Υγείας).

«Η απόφαση του Υπουργείου Υγείας για αναστολή των αδειών όλου του υγειονομικού προσωπικού των δημόσιων μονάδων είναι κυνική ομολογία της τραγικής υποστελέχωσης του δημόσιου συστήματος υγείας και απόδειξη ότι η κυβέρνηση, εφαρμόζοντας το μέτρο της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς, θέλει να διχάσει το λαό για να κρύψει την εγκληματική της πολιτική. Να ανασταλούν τώρα τα απαράδεκτα μέτρα των απολύσεων και των αναστολών από την εργασία και την άδεια των υγειονομικών», αναφέρει σε ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο

  Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο Newsroom   Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 16:07 Η αφρικανική σκόνη όπως φαίνε...