Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Φιάσκο μεγατόνων ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη

 

Ευάγγελος Αποστολάκης

EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ



Ακολουθήστε μας στο Google news 

Ανασχηματισμός «φιάσκο» με την υπό υπουργοποίηση Ευάγγελο Αποστολάκη να δηλώνει πως δεν αποδέχεται την πρόταση του πρωθυπουργού.

«Δεν μπορώ να αποδεχθώ μία πρόταση που δεν έχει διακομματική υποστήριξη για ένα εθνικό ζήτημα» δήλωσε ο εκλεκτός της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Είχαν προηγηθεί σφοδρές αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρουν πως η σημερινή υπουργοποίηση του Ευάγγελου Αποστολάκη δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, καθώς ο νέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας είχε επικοινωνήσει την περασμένη εβδομάδα με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «του ξεκαθάρισε ότι μια τέτοια επιλογή και με τον τρόπο που ο κ. Μητσοτάκης την επιδιώκει, δηλαδή σε επίπεδο εντυπώσεων και προσώπων και όχι ουσίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, δεν αποτελεί πρόσκληση σε συνεννόηση, αλλά πρόσκληση σε αποστασία».

Ο κ. Αποστολάκης φέρεται να διαβεβαίωσε τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν πρόκειται με αυτούς τους όρους να αποδεχθεί να γίνει υπουργός της δεξιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν προειδοποιεί για παγκόσμια σύγκρουση

  «Οι στρατηγικές μας δυνάμεις βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης», είπε ο Πούτιν σε σύντομη ομιλία του, εν μέσω χιονοθύελλας...