Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Προσπάθησε να παγιδεύσει τον Αποστολάκη – Φιάσκο ο ανασχηματισμός

 


ΣΥΡΙΖΑ - Sputnik Ελλάδα, 1920, 31.08.2021
Βρείτε μας
Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον Ευάγγελο Αποστολάκη αλλά και τις επιλογές στο πλαίσιο του ανασχηματισμού.
Για ιστορικό φιάσκο παγκοσμίων διαστάσεων κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του για τον ανασχηματισμό, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι επιχείρησε να παγιδεύσει τον Ευάγγελο Αποστολάκη.
Νάσος Ηλιόπουλος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 31.08.2021
Ελλάδα
Ηλιόπουλος για ανασχηματισμό: Θα ήθελα πολύ να γράψω κάτι, αλλά έχει στερέψει η φαντασία μου
Σύμφωνα με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση ανακοίνωσε την υπουργοποίηση του Ευάγγελου Αποστολάκη «χωρίς τη συναίνεσή του», κάτι που, όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, προκύπτει από τη δήλωση του πρώην υπουργού.
«Ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός του κ. Μητσοτάκη εξελίσσεται τελικά σε παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο. Τελικά έμεινε με τους ακροδεξιούς που υπουργοποίησε και τις απαράγραπτες ευθύνες του για την αποτυχία του "επιτελικού κράτους"» αναφέρει.
Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Sputnik Ελλάδα, 1920, 31.08.2021
Ελλάδα
Το παρασκήνιο πίσω από τον ανασχηματισμό και τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν σε βαρυσήμαντα υπουργεία
Ειδικά για την επιλογή του κ. Αποστολάκη που τελικά απέρριψε ο πρώην υπουργός σχολιάζει ότι ο πρωθυπουργός «μάλλον θα συνειδητοποίησε ότι δεν ενστερνίζονται όλοι την οικογενειακή του παράδοση. Υπάρχουν στον δημόσιο βίο και άνθρωποι έντιμοι, που θεωρούν την αξιοπρέπεια σημαντικότερη από τα αξιώματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου