Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

 ..

Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Η Χεζμπολάχ χτύπησε με 20 πυραύλους τη Χάιφα - Για πρώτη φορά έπληξαν κατοικημένη περιοχή (Βίντεο)

Αργά το βράδυ της Κυριακής, η Χεζμπολάχ χτύπησε με πυραύλους τη Χάιφα, όπου σημειώθηκαν εκρήξεις και έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά, από θραύσματα, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Ενα εστιατόριο στη Χάιφα, σύμφωνα με την Jerusalem Post φέρεται να υπέστη άμεσο χτύπημα καθώς εντοπίστηκαν περίπου 20 πύραυλοι που διέσχιζαν από λιβανέζικο έδαφος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για πρώτη φορά, η σιιτική οργάνωση χτύπησε με πυραύλους σε κατοικημένη περιοχή. 

 
Αρχικά, εντοπίστηκαν πέντε ρουκέτες και παρά τις προσπάθειες αναχαίτισης, μερικές από τις ρουκέτες πέτυχαν να πλήξουν σημεία στην περιοχή του Κάρμελ και του Κόλπου με το περιστατικό να διερευνάται.
 

Αργότερα, στην περιοχή της Άνω Γαλιλαίας , εντοπίστηκαν 15 επιπλέον πύραυλοι, μερικές από τις οποίες αναχαιτίστηκαν, ωστόσο, υπήρξαν αναφορές για επιτυχή χτυπήματα.

Δεν υπάρχουν άμεσες αναφορές για τραυματισμούς από τις επιθέσεις.

Σε ανακοίνωσή του ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι «καθ' όλη τη διάρκεια της Κυριακής, πάνω από 120 βλήματα που εκτοξεύθηκαν από την τρομοκρατική οργάνωση Χεζμπολάχ πέρασαν από τον Λίβανο στο ισραηλινό έδαφος».

Ο στρατός θα συνεχίσει να επιχειρεί ενάντια στην απειλή της Χεζμπολάχ για την υπεράσπιση του κράτους του Ισραήλ και των κατοίκων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε 17χρονο έξω από σχολείο στον Διόνυσο

  ΕΛΛΆΔΑ / Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, 10:47:09 / Τελευταία Ενημέρωση: 10:54 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σήμερα το πρωί σε έν...