Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Πέτσας για Oruc Reis: Δεν χρειάζεται κανείς να μας τεστάρει, είμαστε έτοιμοι

ΙΔΗΣΗ: Κλειστοί σταθμοί του Μετρό μετά από τηλεφώνημα για βόμβα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας
Το μήνυμα ότι «δεν χρειάζεται κανείς να μας τεστάρει» διότι η αντίδραση των ενόπλων δυνάμεων δείχνει την ετοιμότητά μας, έστειλε ο Στέλιος Πέτσας.
Στις καιρικές συνθήκες απέδωσε την είσοδο του Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα ο Στέλιος Πέτσας και τόνισε ότι «δεν χρειάζεται κανείς να μας τεστάρει» διότι είμαστε έτοιμοι.
«Είδαμε ότι επρόκειτο μάλλον για ένα ζήτημα που οφείλεται στις καιρικές συνθήκες. Παρακολουθούμε ψύχραιμα όλες τις εξελίξεις», δήλωσε ο κ. Πέτσας.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι η Ελλάδα θα προασπίσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα.
«Η Ελλάδα είναι έτοιμη να προασπίσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και πάντα θα κάνει αυτό που πρέπει, αλλά με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση», υπογράμμισε.
Πρόσθεσε ότι από τον τρόπο που αντιδρούν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις γίνεται σαφές ότι «δεν χρειάζεται κανείς να μας τεστάρει, καταλαβαίνει την ετοιμότητά μας».
Διευκρίνισε ότι από τη στιγμή της εισόδου του Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, το πρωί της Παρασκευής, ο πρωθυπουργός είχε διαρκή ενημέρωση από τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.
Υπενθυμίζεται ότι το τουρκικό ερευνητικό σκάφος εξήλθε της ελληνικής υφαλοκρηπίδας το Σάββατο λίγο πριν τις 9:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T776F2