Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Επεισόδια στο Σύνταγμα: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι συλληφθέντες


ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας
Οι κατηγορίες αφορόυν τρία κακουργήματα, κατοχή εκρηκτικών υλών, έκρηξη κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή και εννιά πλημμελήματα.
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στην πορεία της προηγούμενης Πέμπτης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το lawandorder.gr, αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται (απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, εκρήξεις κλπ).
Περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν μόνο σε έξι από τους εννέα κατηγορούμενους και αφορούν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μία φορά το μήνα, ενώ σε έναν κατηγορούμενο επιβλήθηκε και εγγυοδοσία 1.500 ευρώ.
Από το μέτρο εξαιρείται ο συλληφθείς που κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελβετία, στον οποίο θα επιτραπεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1.
Αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.
Στα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός αλληλέγγυων που με πανό και συνθήματα βρίσκονταν από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό των εννέα, αλλά και συγγενικά τους πρόσωπα και μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Ζητάει την επαναφορά 13ου και 14ου μισθού για το Δημόσιο

  Δεν υπάρχει λόγος κατάργησης των επιδομάτων από τη στιγμή που η χώρα έχει περάσει στην μεταμνημονιακή εποχή. Αίτημα-βόμβα από την Έν...