Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Ανησυχία για 19χρονη αγνοούμενη μετά τον εντοπισμό πτώματος σε βαλίτσα στα Βίλια - Βίντεο

 Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας

Συνεχίζονται οι έρευνες της Ασυνομίας μετά την ανακάλυψη πτώματος σε βαλίτσα στα Βίλια εν μέσω αγωνίας για ενδεχόμενη σύνδεση με την υπόθεση εξαφάνισης 19χρονης κοπέλας από τις 16 Οκτωβρίου στο Κορωπί.

Η νεκροτομή αναμένεται να δώσει απαντήσεις στο θρίλερ που είναι σε εξέλιξη στα Βίλια Αττικής, μετά τον εντοπισμό μίας βαλίτσας εντός της οποία βρισκόταν ένα τεμαχισμένο πτώμα μίας γυναίκας. Το πτώμα, το οποίο ανήκει σε αγνώστου ταυτότητας γυναίκα, έχει ανησυχήσει τις οικογένειες αγνοούμενων γυναικών, οι οποίες εκφράζουν φόβους για το χειρότερο ενδεχόμενο.

Ο δικηγόρος μιας από αυτές τις οικογένειες, της 19χρονης κοπέλας που εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου από το Κορωπί, μίλησε στο MEGA σημειώνοντας ότι οι γονείς της άτυχης κοπέλας κινητοποιήθηκαν αμέσως μόλις άκουσαν την τραγική είδηση.

«Ανησυχήσαμε όλοι. Περιμένουμε μέχρι αύριο την ταυτοποίηση του DNA» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, Τάσος Ντούγκας.

Ωστόσο, στη συγκεκριμενη εξαφάνιση της 19χρονης υπήρξε το προηγούμενο διάστημα μαρτυρία ότι εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας σύμφωνα με τον δικηγόρο, αν και το γεγονός αυτό δεν αποτελεί κάποια βεβαιότητα καθώς μπορεί να υπήρξε απλή ομοιότητα.

Σε κάθε περίπτωση, η ανησυχία της οικογένειας είναι έκδηλη, ωστόσο περιμένουν όλοι τα αποτελέσματα του DNA το οποίο και θα αποκαλύψει αν το πτώμα ανήκει στην άτυχη νεαρή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί μελετούν υποθέσεις εξαφάνισης γυναικών σε μία προσπάθεια να βρουν απαντήσεις σχετικά με την ταυτότητα του θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η AstraZeneca αποσύρει παγκοσμίως το εμβόλιο για τον κορονοϊό

  Το διδοσικό εμβόλιο της AstraZeneca | (AP Photo/Hassene Dridi)  ΕΥΡΩΠΗ   08.05.24 09:19 efsyn.gr Α+ Α- Facebook Twitter E-mail Copy link P...