Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ για τους εμβολιασμούς υπουργών

 Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ για τους εμβολιασμούς υπουργών



Για ανευθυνότητα κατηγορεί την κυβέρνηση ο Νάσος Ηλιόπουλος σχετικά με την επιλογή της να εμβολιαστούν πρώτα υπουργοί και κρατικοί αξιωματούχοι και όχι οι υγειονομικοί. Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει:

«Ο εκπρόσωπος Τύπου της ανεύθυνης κυβέρνησης θεωρεί ότι υπουργοί και γενικοί γραμματείς 40 και 50 ετών είναι σημαντικότερο να εμβολιαστούν πριν από τους υγειονομικούς ή τις ευπαθείς ομάδες. Οι πολίτες ας περιμένουν ως το καλοκαίρι. Δεν μας προκαλεί εντύπωση. Το μόνο που μπορεί να κάνει άλλωστε πέρα από το να λέει ψέματα είναι να εκβιάζει ΜΜΕ με κρατική διαφήμιση. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσει να παλεύει για τα απαραίτητα μέτρα στήριξης της δημόσιας υγείας και της κοινωνίας. Για να βάλουμε στοπ στην καταστροφή που φέρει πια την σφραγίδα του ίδιου του κ. Μητσοτάκη».

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είχε επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή ανάρτηση του τελευταίου στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μ.Νετανιάχου: «Η κατάληψη του περάσματος της Ράφα ήταν σημαντική για την εξάλειψη της Χαμάς – Θα συνεχίσουμε μέχρι τη νίκη» «Αντικαταστήσαμε τις σημαίες της Χαμάς με ισραηλινές σημαίες» 07.05.2024 | 19:00

  Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ισχυρίζεται ότι η κατάληψη της πλευράς της Γάζας στο πέρασμα της Ράφα ήταν ένα «σημαντικό β...