Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Κατά του εμβολίου κατά του κορονοϊού τάχθηκε ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ, αναφέροντας πως είναι παρασκευάζεται από «σκοτωμένα (σ.σ. από άμβλωση) έμβρυα»

 Μητροπολίτης Κυθήρων

ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (884)
Βρείτε μας

Κατά του εμβολίου κατά του κορονοϊού τάχθηκε ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ, αναφέροντας πως είναι παρασκευάζεται από «σκοτωμένα (σ.σ. από άμβλωση) έμβρυα».

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας, έκανε κήρυγμα κατά του εμβολίου, σημειώνοντας – επικαλούμενος πληροφορίες που έλαβε από την Ιταλία – πως το εμβόλιο παρασκευάζεται από «σκοτωμένα (σ.σ. από άμβλωση) έμβρυα».

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε η είδηση, την οποία χαρακτήρισε «βάσιμη» τού ήρθε από την Ιταλία και ορθοδόξους χριστιανούς, οι οποίοι τού είπαν «ότι τα νέα εμβόλια τα οποία κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων». 

Ισχυρίστηκε πως ο Πάπας ενημερώθηκε αλλά αποφάσισε να μην δράσει για την υγεία των ανθρώπων, ωστόσο «εκείνος βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο».

Εν συνεχεία καταφέρθηκε κατά των επιστημόνων που «δεν έχουν την θεοσέβεια, την καλλιέργεια, τη μόρφωση κατά Θεόν» και λένε ότι επέρχεται μόλυνση μέσω της Θείας Κοινωνίας.

«Θα έπρεπε περισσότερο να ανησυχούνε για τον μολυσμό όταν μέσα στο σώμα μας θα περάσει αυτό το υλικό που προέρχεται από σκοτωμένα έμβρυα και εσφαγμένα, διότι είναι φόνοι αυτά που γίνονται και στερούν τη ζωή από εκατομμύρια έμβρυα».

Καταλήγοντας ο ίδιος δήλωσε πως δεν θα κάνει το εμβόλιο «εάν έχει αυτή την προέλευση. Και την έχει βεβαίως».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου