Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Βίντεο από την έκρηξη στο Νάσβιλ - Ηχητικό μήνυμα προειδοποιούσε τους πολίτες

 

ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας

Ερωτηματικά στις αρχές έχει δημιουργήσει η έκρηξη που συγκλόνισε το κέντρο του Νάσβιλ καθώς και το ηχογραφημένο μήνυμα πριν από αυτή.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε στις 6:30 π.μ. τοπική ώρα στο κέντρο της πόλης σε ένα φορτηγό παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου.

Πριν από την έκρηξη του οχήματος, μια προκαταγεγραμμένη ηχητική προειδοποίηση κάλεσε τους ανθρώπους στην περιοχή να την εγκαταλείψουν.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, η αστυνομία δέχτηκε κλήση σχετικά με πυροβολισμούς που ακούστηκαν στο κέντρο της πόλης του Νάσβιλ.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν ένα φορτηγό σταθμευμένο, το οποίο θεωρούσαν ύποπτο, και μόλις οι ειδικοί πυροτεχνουργού έφτασαν στη σημείο, το φορτηγό εξερράγη, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Νάσβιλ (MNPD).

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πριν από την έκρηξη, μάρτυρες άκουσαν τη φωνή μιας γυναίκας να μετράει αντίστροφα σε μια ηχογράφηση και έλεγε σε όλους τους ανθρώπους στην περιοχή να φύγουν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ, η έκρηξη τραυμάτισε τρία άτομα, αλλά κανένας από τους τραυματισμούς δεν φαίνεται να είναι σοβαρός. Τα κτίρια στο δρόμο υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές και η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία επιτόπου καθαρίζει τον δρόμο από τα συντρίμμια. Το

MNDP ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, καθώς οι τοπικοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι η έκρηξη ήταν μια «σκόπιμη» πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα - Το Ισραήλ άνοιξε το σημείο διέλευσης Κερέμ Σαλόμ

  ΚΟΣΜΟΣ  / Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, 08:59:25 /   Τελευταία Ενημέρωση: 13:08   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει σήμερα τους εντατ...