Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Ασπρόπυργος: Επεισόδια μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών

 


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (753)
Βρείτε μας

Από επεισόδια μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών στιγματίστηκε η ημέρα των Χριστουγέννων στον Ασπρόπυργο, μια εκ των περιοχών της Δυτικής Αττικής που βρίσκονται σε lockdown.

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στο Ασπρόπυργο, που βρίσκεται σε αυστηρό lockdown λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, 100 περίπου άτομα συγκεντρώθηκαν στην περιοχή και πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς.

Στο σημείο έσπευσε μια διμοιρία της ΕΛ.ΑΣ η οποία δεν έχει αποχωρήσει ακόμα και κρατά αποστάσεις από τους κατοίκους.

Υπενθυμίζεται πως ένταση επικράτησε και το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή του Ασπροπύργου μεταξύ δεκάδων ατόμων και στη αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, μια ομάδα περίπου 60 ατόμων, πό τους οποίους οι πιο πολλοί ανήλικοι επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις που πήγαν για να διαλύσουν συγκέντρωση.

Να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα άτομα εμφανίζονταν ως αρνητές του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρα για την πανδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αγρίνιο: 23χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε δύσβατο υπαίθριο σημείο κοντά στην Λεπενού Εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Τετάρτης, από τον πατέρα του 08.05.2024 | 13:27

  «Τέλος» στη ζωή του έβαλε το πρωί της Τετάρτης (8/5) ένας 23χρονος στο Αγρίνιο, καθώς βρέθηκε απαγχονισμένος από τον πατέρα του νεκρός σε ...