Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Χωρίς κάμερες εμβολιάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας - «Δεν υπάρχει λόγος επιφύλαξης» - Βίντεο

 

Κρούσματα: 
80.111.545
Ανέρρωσαν: 
52.124.755

Θάνατοι: 
1.754.695
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (844)
Βρείτε μας

Εμβολιάστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» το πρώι της Δευτέρας.

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο εμβολιασμός του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε μετά από αίτημά του, χωρίς την παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων.

Τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκε στον «Ευαγγελισμό» ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

«Οι πολίτες αισθάνονται ανασφάλεια απέναντι στην κυβέρνηση, αλλά δεν πρέπει να αισθάνονται ανασφάλεια απέναντι στον εμβολιασμό. Μακάρι γρήγορα να εμβολιαστεί γρήγορα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού» τόνισε ο κ. Τσίπρας στις δηλώσεις του, μετά τον εμβολιασμό του.

Όπως υπογράμμισε, το «όπλο αυτό που μας προσφέρει η επιστήμη δεν είναι ικανό από μόνο του να μας προστατέψει από ένα τρίτο κύμα».

Και επανέλαβε ότι η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει σε προσλήψεις γιατρών, να δώσει δωρεάν συνταγογράφηση και βεβαίως να ενισχύσει όλα τα πειραματικά φαρμακευτικά προγράμματα αγωγών.

«Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα και σχέδιο. Το σχέδιο αυτό απαιτεί ενίσχυση του ΕΣΥ και της δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας και μαζικά τεστ» επισήμανε ο κ. Τσίπρας.

Παράλληλα, κάλεσε όσους έχουν αμφιβολίες για το εμβόλιο να προσέλθουν για να εμβολιαστούν.

«Να κάνουμε ότι μπορούμε για να ξαναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η AstraZeneca αποσύρει παγκοσμίως το εμβόλιο για τον κορονοϊό

  Το διδοσικό εμβόλιο της AstraZeneca | (AP Photo/Hassene Dridi)  ΕΥΡΩΠΗ   08.05.24 09:19 efsyn.gr Α+ Α- Facebook Twitter E-mail Copy link P...