Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Το υπουργείο Άμυνας έδειξε τη μάχη των Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων με τα στρατεύματα της Ουκρανίας


Το Υπουργείο Άμυνας έδειξε τη μάχη των αερομεταφερόμενων μονάδων με Ουκρανούς μαχητές

Μονάδες μάχης των ρωσικών αερομεταφερόμενων δυνάμεων με ουκρανικά στρατεύματα. Βίντεο του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας
0:56
Διαβάστε το ria.ru στο
ΜΟΣΧΑ, 28 Μαΐου - RIA Novosti. Το Υπουργείο Άμυνας έδειξε τη μάχη των μονάδων των Ρωσικών Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων με τα ουκρανικά στρατεύματα - οι αλεξιπτωτιστές κατέστειλαν με πυρά μια προσπάθεια των μαχητών της Ουκρανίας να ανακαταλάβουν το δικό τους προπύργιο.
Το βίντεο δείχνει πώς οι αλεξιπτωτιστές πυροβολούν από την ουκρανική τάφρο που κατέλαβαν τα ουκρανικά στρατεύματα που υποχωρούν στη δασική φυτεία με φορητά όπλα, συμπεριλαμβανομένων τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή και πολυβόλα, και εκτοξευτές χειροβομβίδων.
Ήχοι πυροβολισμών κατά τη διάρκεια της μάχης για το χωριό Kamyshevakh στο LPR - RIA Novosti, 1920, 28/05/2022
Στο LPR, γίνονται μάχες για το στρατηγικά σημαντικό χωριό Kamyshevakha
Όπως σημειώνεται στο τμήμα, κατά τη διάρκεια της επίθεσης, Ρώσοι αλεξιπτωτιστές, με την υποστήριξη του πυροβολικού, κατέστειλαν την αντίσταση του προπύργιου της εταιρείας των ουκρανικών στρατευμάτων , που βρισκόταν σε πλεονεκτικό ύψος, και ανάγκασαν τους Ουκρανούς μαχητές να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους. Έχοντας συνέλθει, μια μονάδα ουκρανικών στρατευμάτων, υποστηριζόμενη από τεθωρακισμένα οχήματα, προσπάθησε να αντεπιτεθεί και να ανακαταλάβει το οχυρό.
"Οι Ρώσοι αλεξιπτωτιστές αποκάλυψαν έγκαιρα τις προθέσεις του εχθρού για αντεπίθεση, άνοιξαν πυρ από αντιαρματικά όπλα, εκτοξευτές χειροβομβίδων και φορητά όπλα. Ως αποτέλεσμα των πυρών των Ρώσων αλεξιπτωτιστών, η αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ματαιώθηκε. στη μάχη, οι αλεξιπτωτιστές κατέστρεψαν δύο τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και περίπου 20 στρατιωτικούς των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Υπουργείο Άμυνας.
Στις 24 Φεβρουαρίου, η Ρωσία ξεκίνησε μια στρατιωτική επιχείρηση για την αποναζοποίηση και την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας . Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν χαρακτήρισε στόχο της «την προστασία των ανθρώπων που έχουν υποστεί εκφοβισμό και γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου για οκτώ χρόνια». Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, οι ένοπλες δυνάμεις χτυπούν μόνο τη στρατιωτική υποδομή και τα ουκρανικά στρατεύματα και στις 25 Μαρτίου ολοκλήρωσαν τα κύρια καθήκοντα του πρώτου σταδίου - μείωσαν σημαντικά το μαχητικό δυναμικό της Ουκρανίας. Ο κύριος στόχος στο ρωσικό στρατιωτικό τμήμα ονομαζόταν η απελευθέρωση του Ντονμπάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Τραμπ κατηγορεί τον Μπάιντεν ότι «παίρνει το μέρος» της Χαμάς

  ΚΟΣΜΟΣ  / Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, 18:44:49 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τον Τζο Μπάιντεν ότι «παίρνει το μέρος» της...