Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Ο Καντίροφ ανακοίνωσε την πλήρη απελευθέρωση του Σεβεροντόνετσκ

 21:55 28.05.2022


Το Severodonetsk στο LPR έχει απελευθερωθεί και βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο των ρωσικών στρατευμάτων

Στρατιώτες της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του LPR κοντά στο Severodonetsk - RIA Novosti, 1920, 28/05/2022
Στρατιώτες της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του LPR κοντά στο Severodonetsk. Φωτογραφία αρχείου
Διαβάστε το ria.ru στο
ΜΟΣΧΑ, 27 Μαΐου - RIA Novosti Kadyrov είπε ότι το Severodonetsk στο LPR έχει απελευθερωθεί, βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο των ρωσικών στρατευμάτων και δυνάμεων της δημοκρατίας.
"Αυτό είναι! Το Σεβεροντόνετσκ είναι υπό τον πλήρη έλεγχό μας. Οι Ναζί έχουν ηττηθεί. Όλες οι θέσεις τους έχουν καταστραφεί. Η πόλη έχει απελευθερωθεί. Οι κάτοικοι μπορούν να αναπνεύσουν ήσυχα. Από εδώ και πέρα, δεν κινδυνεύουν πλέον", έγραψε ο Καντίροφ στο το κανάλι του στο Telegram.
Ο επικεφαλής της Τσετσενίας σημείωσε επίσης ότι αρχικά σχεδιαζόταν να απελευθερωθεί το Σεβεροντόνετσκ σε μια εβδομάδα, αλλά σήμερα "έκανε προσαρμογές και έθεσε το καθήκον να πάρει την πόλη υπό έλεγχο σε τρεις ημέρες". Ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Καντίροφ, «οι μαχητές αντιμετώπισαν ακόμη πιο γρήγορα - σε τρεις ώρες».
"Όλα τα αποσπάσματα Μπαντέρα έφυγαν με ντροπή από το Σεβεροντόνετσκ μόλις έμαθαν ότι οι μαχητές από την Τσετσενία είχαν αρχίσει να καθαρίζουν την πόλη. Δεν μιλάω γι' αυτό. Οι κρατούμενοι που συνελήφθησαν από τις ειδικές δυνάμεις μας το παραδέχονται. Συγχαρητήρια σε όλους για το εξαιρετικό αποτέλεσμα!... Σύντομα κοντά σας άλλα υπέροχα νέα!» κατέληξε ο Καντίροφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου